Neways versterkt haar technologiepositie in geavanceerde micro-elektronica door overname van Sencio

0

Neways, de wereldwijde innovator op het gebied van bedrijfskritische technologie voor de semicon-, connectiviteits- en slimme mobiliteitssector, heeft met succes de overname afgerond van de activiteiten van Sencio, een microsysteembedrijf gevestigd in Nijmegen, dat gespecialiseerd is in geavanceerde verpakkingen voor slimme sensor- en actuatietoepassingen.

Deze strategische overname verstevigt de sterke positie van Neways in micro-elektronica technologie. Sencio blijft opereren onder de merknaam Neways Advanced Microsystems en opereert vanuit haar huidige faciliteiten in Nijmegen, Nederland, waar het haar technologie produceert in zeer gespecialiseerde cleanrooms.

Hans Büthker, CEO van Neways, licht toe: “In de afgelopen jaren heeft Neways aanzienlijk geïnvesteerd in haar technologische positie, die ons in staat stelt om op te treden als innovatiepartner voor de meest veeleisende klanten in de industrie. Door de overname van Sencio versterken we onze marktpositie in micro-elektronica verder en zijn we in staat om een breder pakket van geïntegreerde diensten aan te bieden aan zowel Neways’ als Sencio’s klanten. We verwelkomen het Sencio team en kijken uit naar onze gezamenlijke reis voorwaarts.”

Oliver Maiwald, CEO van Sencio, voegt toe: “Ik ben verheugd om deel uit te maken van het Neways team en onze technologie te blijven aanbieden met een groot deel van het toegewijde en gespecialiseerde Sencio team. Het bundelen van onze krachten met Neways stelt ons in staat om een complete suite van geavanceerde micro-elektronica diensten aan te bieden aan een brede groep klanten die kunnen profiteren van geavanceerde verpakkingen voor slimme detectie- en actuatietoepassingen.”

Neways is een wereldwijde vernieuwer in bedrijfskritische technologie voor de semicon-, connectiviteits- en slimme mobiliteitssector. Met meer dan 50 jaar ervaring en een sterke technische kracht, zijn we er trots op om op te treden als technologische innovatiepartner voor de meest veeleisende klanten in de industrie. Neways ontwikkelt en produceert zeer complexe elektronica die belangrijke trends rond wereldwijde ESG-thema’s faciliteert. Ons team van meer dan 3.000 specialisten in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië, de VS en China maakt toekomstige oplossingen mogelijk voor het opladen van EV’s, elektrische aandrijflijnen, digitalisering van gezondheidsoplossingen, duurzame landbouw, de productie van microchips en nog veel meer.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics