Neways Electronics verdubbelt productie in Tsjechië.

0

Vorige week werd de nieuwe productiehal in D??ín, Tsjechië, officieel overgedragen aan Neways Electronics International. De nieuwe hal heeft een oppervlakte van 8.250 vierkante meter, die meer dan verdubbeld is in vergelijking met de vorige hal. Het pand biedt ook voldoende ruimte om een ??verdere uitbreiding van ongeveer 8.000 m² te maken.

Met de bouw van de nieuwe hal breiden we onze productiecapaciteit uit om op tijd de groeiende orderintake van bestaande en nieuwe klanten aan te kunnen. De nieuwe productiefaciliteit is ontworpen als een high-runner-productie voor industriële en automobielproducten. Het is ook de bedoeling om het verticale productiebereik te vergroten door nieuwe productietechnologieën te installeren.

Op de foto (f.l.t.r.): Jaroslav Hrouda (Mayor of D??ín), Martin Magula (designated Operations Manager, Neways Electronics D??ín), Wolfgang Schwab (outgoing Operations Manager, Neways Electronics D??ín), Antonín Hlavsa (CEO, Armex Group), Huub van der Vrande (CEO, Neways Electronics International), Adrie van Bragt (COO, Neways Electronics International) en Wim-Jan van Rooijen (Managing Director, Neways Electronics Riesa and D??ín)

De verhuizing van de machine naar de nieuwe hal is gepland voor voltooiing in het tweede kwartaal van 2019. De vorige productiehal zal niet langer worden gebruikt. Er zijn ongeveer 120 nieuwe banen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics