Neways Electronics breidt productie- en kantooroppervlak van zijn Duitse vestiging in Neunkirchen uit.

0

De EMS-lifecycle partner Neways Electronics International breidt zijn Duitse vestiging in Neunkirchen uit. De bouw van het nieuwe gebouw begint half februari. Het bijkomende productie- en kantooroppervlak bedraagt ??ongeveer 1.000 m², zodat de site zal groeien tot een totaal van 5.500 m². De bouw is gepland voor medio 2018.

Michael Berger, Managing Director van Neways Neunkirchen GmbH

“De ordersituatie is erg goed. Om aan de groeiende vraag van bestaande en nieuwe klanten te voldoen, is het dringend noodzakelijk om het productiegebied en het machinepark uit te breiden”, legt Michael Berger, Managing Director van Neways Neunkirchen GmbH, uit. een groeiende orderintake, waarvoor verdere productiecapaciteit vereist is, de nieuwe projecten zijn in sommige gevallen ook zeer ruimte-intensief. “Onze klanten vragen steeds meer om onze box-builddiensten”, vervolgt Berger. “Daarom hebben we bijvoorbeeld extra montagelijnen  nodig omdat onze huidige productie niet voldoende is. “Als onderdeel van de uitbreiding zal Neways Neunkirchen de huidige productie-indeling herontwerpen om de werkprocessen nog efficiënter te maken.

Daarnaast zal Neways Neunkirchen de orderintake, verkoop, dispositie en productiecontrole op het nieuwe kantoorgebied lokaliseren. Vanuit die herschikking verwacht Neways kortere coördinatietijden, minder e-mails en een efficiëntere communicatie. De productiesite in Neunkirchen bedient klanten uit de auto-industrie, maar ook uit de industriële sector, bouw- en meettechniek.

Op de foto: (fltr): Michael Ginkel (Quality Manager), Paul de Koning (CFO), Michael Berger (Managing Director), Adrie van Bragt (COO), Marcus Nalbach (hoofd van Finance), Farschid Lohrasbi (Business Manager) , Andreas Rester (Operation Manager) en Harry Weber (Manager Engineering). Bron van persfoto: Neways Electronics International

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics