Goudsmit Magnetic Supplies gekwalificeerd als toeleverancier voor de luchtvaart industrie

0

Goudsmit Magnetic Supplies uit Waalre heeft onlangs de AS9100 certificering behaald en is daarmee gekwalificeerd als toeleverancier voor de aerospace (luchtvaart) industrie. Het omvat alle eisen van ISO9001 plus een fors aantal specifieke eisen die verplicht zijn voor toelevering aan de Aerospace industrie. Het bedrijf heeft in 2008 het ISO/TS 16949:2009 certificaat behaald en is sindsdien toeleverancier van de  automotive industrie.

Het behalen van de AS9100 certificering is de volgende stap in de ontwikkeling als leverancier van magneten en hoogwaardige magneetsystemen. Goudsmit levert permanente magneten en magneetsystemen die in de Automotive en Aerospace onder meer toepassing vinden in sensoren, actuatoren en lineaire aandrijvingen. Ook in de medische, GreenTech en Oil & Gas industrie zijn magneten onmisbaar. Met name op het gebied van magneetmetingen, kwaliteitscontrole en productontwikkeling is het bedrijf onderscheidend.

NAG
Goudsmit is onlangs tevens toegetreden tot de NAG; dit is de brancheorganisatie voor de in Nederland gevestigde nationale en internationale organisaties die actief zijn in de Aerospace & Airport Development. Zij worden ondersteund door middel van de ontwikkeling van expertise, aanbevelingen, toegang tot de nationale en internationale markt en een uitgebreid netwerk. NAG leden zijn actief in aircraft maintenance, aircraft manufacturing, airport development & infrastructuur en alle gerelateerde services. De missie van de NAG luidt: een continue optimalisatie van de internationale concurrentiekracht van de Nederlandse luchtvaartindustrie.

AeroTec
Goudsmit Magnetic Supplies is lid van de Goudsmit Magnetics Group. Sinds de oprichting in 1959 heeft dit internationaal opererende familiebedrijf miljoenen magneetsystemen geproduceerd die hun weg vonden over het hele continent. Om de markt optimaal te kunnen bedienen, heeft Goudsmit een speciaal bedrijf opgericht: Goudsmit AeroTec BV. Alle Aerospace gerelateerde zaken zullen zich concentreren in deze nieuwe werkmaatschappij om markt en klant zo effectief mogelijk te kunnen voorzien van magnetische oplossingen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics