Nederlanders meer dan 35% productiever, als ze samenwerken

0

Samenwerken loont en is hard nodig. Dat is de conclusie van een uitgebreid onderzoek uitgevoerd door Peil.nl. Dit onderzoek wordt op vrijdag 28 juni 2019 gepresenteerd tijdens het congres
MEER WIJ. Over Samen Werken in de 21ste eeuw.

In ‘Meer Wij. Over Samen Werken in de 21ste eeuw’ nodigt De Publieke Zaak inspirerende denkers uit hun licht te laten schijnen over de noodzaak en mogelijkheden om op hun terrein veel meer samen te werken en daarmee het tij van algehele desintegratie te keren.
Het begin van de 21ste eeuw is het toonbeeld geworden van toenemende verdeeldheid in vrijwel alle sectoren van de maatschappij. Hoewel de welvaart – objectief gemeten – bijna overal toeneemt, loopt de beleving van het welzijn snel achteruit. De stenen des aanstoots – Europa, migratie, milieu, relatieve armoede, maar ook Zwarte Piet – groeien niet alleen in aantal, maar ook in omvang en scherpte. Steeds meer groepen verdedigen hun positie door zich tegen andere groepen af te zetten.

Het congres vindt plaats in het groot auditorium van de Rabobank in Utrecht van 16.00 tot 19.00 uur. Tijdens dit congres wordt het gelijknamige boek gelanceerd met de visie van zeer verschillende Nederlanders, van Pieter van den Hoogenband tot Paul Polman, van Funda Müjde tot Wim van Saarloos. Het congres wordt georganiseerd door De Publieke Zaak/MaatschapWij met ondersteuning van een aantal belangrijke maatschappelijke organisaties. Ook worden de jaarlijkse Constructive Rebel Awards uitgereikt. De Rabobank treedt op als gastheer.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics