Morssinkhof Plastics Zeewolde werkt aan leer- en ontwikkeltraject voor continu verbeteren

0

Morssinkhof Plastics Zeewolde is bezig met een leer- en ontwikkeltraject op te stellen voor medewerkers binnen productiehal 1 om zowel met mens als machine klaar te zijn voor de toekomstige ontwikkelingen in de kunststofrecycling.

Het leer- en ontwikkeltraject is met hulp van subsidie voor duurzame inzetbaarheid van het Europese Sociaal Fonds (ESF) in samenwerking tussen opleidingsinstituut VAPRO, de voormannen en backupvoormannen van de betreffende afdeling opgesteld. Met het leer- en ontwikkeltraject wil Morssinkhof Plastics Zeewolde bereiken dat al haar nieuwe, maar ook bestaande, medewerkers continu alle onderdelen van het werken in de hal leren. De verschillende onderdelen in het traject zijn onder andere: Materialen;  Installaties.

Op dit moment worden de eerste paar gemaakte opdrachten getest door de voormannen en worden de resterende opdrachten opgesteld. Het streven is om binnen nu en 2 maanden de werkmappen met opdrachten voor alle medewerkers binnen de betreffende afdeling beschikbaar te stellen zodat iedereen het leertraject kan doorlopen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics