Michiel Peters vertrek op 1 november op eigen verzoek bij Moba.

0

Moba kondigt aan dat Michiel Peters, directeur Moba, het bedrijf op eigen verzoek zal verlaten op 1 november 2019, na zes jaar leiding te hebben gegeven aan Moba.

Michiel Peters: “In mei van dit jaar deelde ik mijn voornemen om mijn functie bij Moba te beëindigen met onze aandeelhouder TBG Europe. We hebben afgesproken dat ik tot 1 november 2019 blijf, zodat we tijd hebben om een opvolger te vinden. Dat proces is goed op gang gekomen.

We hebben uitstekende vooruitgang geboekt met Moba. Het is een intensieve periode geweest waarin omzet en winst van Moba substantieel zijn gegroeid en de basis van het bedrijf is voorbereid op verdere groei. We hebben een strategisch plan ontwikkeld, de sleutelprocessen verder geprofessionaliseerd en onze innovatie-inspanningen op product-, systeem- en dataniveau geïntensiveerd. Met de overname van Pelbo hebben we ons klantenaanbod uitgebreid en een bron van bedrijfsgroei toegevoegd. De modernisering en uitbreiding van onze hoofdvestiging in Barneveld nadert zijn voltooiing omdat er dit en volgend jaar nieuwe faciliteiten worden geopend. Kortom, Moba is goed gepositioneerd om zich de komende jaren op een gezonde manier te blijven ontwikkelen. De tijd is rijp om de leiding van het bedrijf over te dragen aan mijn opvolger”.

Aandeelhouder TBG Europe betreurt maar respecteert de beslissing van Michiel Peters en is hem dankbaar voor zijn bijdrage aan de succesvolle ontwikkeling van Moba. “Onder leiding van Michiel is Moba erin geslaagd om substantieel te groeien en een platform te bouwen voor verdere innovatie en groei. Wij danken Michiel voor wat hij voor Moba heeft gedaan en zullen met zijn opvolger op de ingeslagen weg verdergaan. ”

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.