MH Hydraulics B.V. wordt per 1 januari 2020 reparatiecentrum voor Bosch Rexroth

0

MH Hydraulics B.V. wordt met ingang van 1 januari 2020 het Repair Center voor Bosch Rexroth in Nederland op gebied van hydraulische pompen en motoren. Met deze unieke samenwerking heeft Rexroth naast haar eigen reparatiewerkplaats een landelijke dekking in Nederland met de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit.

In combinatie met de Rexroth partners biedt MH Hydraulics B.V. gegarandeerde kwaliteit. Zij wordt namelijk regelmatig geaudit door Rexroth. Met hun grote voorraad gecombineerd met hun kennis en kunde kunnen zij snel en vakkundig repareren voor een goede prijs.

De intentieverklaring tussen beide partijen is half december 2019 getekend, door de sales directeur van Bosch Rexroth Nederland, Arjan Coppens en de directie van MH Hydraulics, Marco Kraak.
Beide partijen hebben veel vertrouwen in de toekomst en zijn trots per 1 januari a.s. een volgende stap richting het partnerschap te zetten.
Door deze samenwerking speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak voor een klantvriendelijke en kwalitatief goede oplossing voor de Nederlandse klanten van reparatie van pompen en motoren om zo het merk in de toekomst te versterken.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics