Meilink Groep wordt Meilink

0

De Meilink Groep presenteert zich sinds kort onder één merknaam – Meilink – naar de markt, met een nieuwe pay-off: ‘Securing value’. ‘We hebben de laatste decennia onze groep door acquisities uitgebreid. Al die activiteiten brengen we nu samen onder één naam. Dat geeft ons in de communicatie meer ruimte om te focussen op onze toegevoegde waarde voor de klant’, aldus algemeen directeur Peter Rikken. Die zit in het zorgen voor veilig vervoer van de producten van de exporterende Nederlandse industrie.

Aanbieder van zeven ‘Chain Solutions’

Meilink 2 ‘Wij zijn een totaaloplosser, een aanbieder van zeven ‘Chain Solutions’. Oplossingen die samen de gehele keten omspannen, van verpakkingsontwerp tot en met goederenaflevering. Neem een klant als Boon Edam. Hun draaideuren zijn vaak moeilijk hanteerbare constructies die je niet zomaar kunt verplaatsen. Wij ontwikkelen en produceren daarvoor klantspecifieke verpakkings- en vervoersoplossingen, verpakken het en zorgen dat het product goed beschermd en op tijd op de plaats van bestemming komt. En wij vervullen in dit geval ook een warehouse-functie: het glas voor de deuren wordt bij ons afgeleverd en just in time bij Boon bezorgd. We zitten in Edam niet voor niets aan de overkant van de weg.’ Meilink heeft ook klanten als ASML en diverse VDL-bedrijven. Sterker nog, het bedrijf heeft in zijn niche een groot marktaandeel binnen die exporterende industrie, stelt Rikken: ‘Daardoor zijn wij in feite de barometer van de Nederlandse industrie. En die stijgt!’

De Meilink Groep, met hoofdkantoor in Borculo, telt vijf bedrijven: Meilink Industriële Verpakkingen, Meilink Kartonnage, Schijndel Industriële Verpakkingen, Varekamp Exportpacking & Logistics en Meilink Packaging Supplies.

www.meilink.eu

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics