MCA en Stamhuis Lineairtechniek samen verder als ‘MCA linear motion robotics’

0

‘De combinatie van onze strategische disciplines linear, motion & robotics geeft ons een unieke positie in de markt als toonaangevend leverancier en industrieel automatiseerder voor de OEM- en Maakindustrie.
Kernwaarden zijn engineering, innovatie, ontzorging en maatwerk Mechatronica totaal oplossingen. Vanuit vijf MCA-vestigingen, waaronder binnenkort de Brainport Industries Campus BIC vestiging te Eindhoven, bieden wij kennis en ervaring via onze 51 productspecialisten. MCA gaat vanaf 2019 optimaal haar klanten regionaal bedienen’, aldus een persbericht van MCA.

MCA Varsseveld
In 1994 begon MCA met elektromotoren en frequentieregelaars en groeide uit tot leverancier en projectbureau voor industriële automatisering en robotica. Daar kwamen Huppertz Technical Services (2016) en Beuk Engineering (2017) bij en versterkte MCA met kennis van elektroservice, onderhoud en paneelbouw.

Stamhuis Lineairtechniek
Met 25 jaar ervaring in lineaire geleidingen, aandrijvingen en modules is Stamhuis dé lineairspecialist voor machinebouw en maakindustrie Nederland. Het Lineair center te Twello beschikt over de grootste voorraad lineaire producten voor de industrie. Het team van Product Engineers ondersteunt actief bij berekening, selectie en 3D-ontwerp.

MCA 2019 en Smart Industry
Beide bedrijven hebben de handen ineen geslagen met één gezamenlijke gedachte en passie:
“smart automation-oplossingen ontwikkelen én realiseren”!
De engineers die over vele jaren ervaring in Lineairtechniek, Aandrijftechniek, Besturingstechniek en Robotica beschikken, werken intensief samen om machines en productieprocessen te automatiseren en te robotiseren.

Beide bedrijven zijn in 2015 geacquireerd door Biesheuvel Techniek. Sinds de fusie met Brammer in 2017 opereert de groep onder de naam Rubix-Group.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.