maxon motor brengt de wereld van morgen bij elkaar

0

Van waterstofauto’s tot voetballende robots, van vliegende boten tot varende drones. Niet alles is toekomstmuziek, als je goed luistert klinken de tonen nu al in de lucht.

maxon motor organiseert het 360° event op 13 september in de Grolsch Veste om alle kennis en kunde binnen Nederland en vooral Twente aan elkaar te verbinden en te komen tot concrete oplossingen gericht op het thema: steden van de toekomst. Met de organisatie van 360° combineert maxon motor hun eigen know-how met de innovatiekracht van technische studenten uit het hele land en de ervaring van ondernemers uit de regio. Deze combinatie vormt de motor voor verdere ontwikkelingen en concrete oplossingen die niet alleen de deelnemers, maar heel Twente en Nederland stevig kunnen positioneren als leider van technologische ontwikkelingen voor de toekomst.

maxon motor is ‘driven by precision’: wereldwijd en in tal van hightech sectoren. Als kennispartner in ontwikkeling waar vormen van aandrijving essentieel zijn en medebepalend voor de mate van succes. De beste ideeën ontstaan samen door elkaar te inspireren en uit te dagen: op zoek naar een bovenliggend doel. In co-creatie en co-development, brengt maxon expertise, knowhow en ervaring samen.

Yvo Staudt

Ultieme 360° beleving

Sprekers en deelnemers tijdens het 360° event bestaan uit studenten-teams, experts, entrepreneurs en bedrijven met zeer uiteenlopende achtergronden voor de ultieme 360° beleving! Er is een zeer afwisselend programma met verschillende inspirerende sprekers en ronde tafel sessies tussen deze diverse groep deelnemers. Want hoe meer dynamiek en afwisseling, hoe meer creativiteit en hoe groter de kans op concrete oplossingen. Allemaal met maar één doel: samen oplossingen realiseren voor de steden van de toekomst, gericht op mobility, urban farming en well-being. Één van de sprekers is Marijke de Geus over haar Project Mo, een robot die tot wel 600 kilo kan trekken voor het ondersteunen van verpleegkundigen in ziekenhuizen. Extra bijzonder is dat Mo natuurlijke kenmerken zoals lichaamstaal heeft.

Kracht van Twente

Om dit mogelijk te maken, werkt maxon motor nauw samen met verschillende (technische) netwerken uit de regio zoals, Twente Groeit van de Rabobank, NovelT, TKT en VMO. Tevens zal de dag worden geopend door Yvo Staudt van luxe horlogemerk Staudt Twenthe, met een uniek verhaal heeft hoe zijn onderneming begonnen is, en afgesloten door burgemeester Onno van Veldhuizen met zijn visie op Smart Cities.

 Het 360° event

Het 360° event begint om 11:00u en eindigt ongeveer om 20:00u in de Grolsch Veste en zal bestaan uit inspirerende presentaties afgewisseld met ronde tafel sessies, met ter afsluiting een barbecue vanaf 17:00u. Meer informatie en aanmelden: https://360.withmaxon.com

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics