MaxGrip benoemt Cees Maaskant tot nieuwe ceo

0

De aandeelhouders van MaxGrip hebben op 12 september de benoeming van Cees Maaskant als CEO goedgekeurd. Voormalig CEO Jakob Boelens zal overgaan naar AVEVA als onderdeel van de acquisitie van MaxGrip’s softwareportfolio door AVEVA eerder dit jaar. De benoeming van Cees Maaskant luidt een nieuw hoofdstuk in voor MaxGrip waarin het bedrijf zich exclusief richt op Asset Performance Management (APM) consultancy.

Cees kijkt uit naar het uitbouwen van de wereldwijde services van het bedrijf: “MaxGrip is een vertrouwde wereldwijde partner voor grote multinationals die actief zijn in asset-intensieve industrieën. Als practice leader hebben we samen met deze bedrijven gewerkt aan duurzame resultaten op het gebied van asset performance en operationele veiligheid. Door ons op onze services te concentreren, kunnen we de expertise van MaxGrip versterken en het serviceportfolio uitbreiden om asset-gerelateerde processen, technologieën en mensen in wereldwijde organisaties te verbinden en vooruit te helpen. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden van digitalisering en verwacht dat MaxGrip een grote rol kan spelen als de preferred partner bij het realiseren van die transformatie.”

Cees Maaskant heeft een bewezen staat van dienst in het leiden van succesvolle consultancy bedrijven. Voordat hij bij MaxGrip kwam, was hij Managing Director van Balance, een Nederlands adviesbureau dat zich richt op het beheer van complexe projecten op het gebied van infrastructuur, energie en milieu. Daarvoor werkte Cees in leidinggevende posities bij IBM en andere bedrijven.

Over MaxGrip
MaxGrip staat sinds 1997 bekend om zijn Asset Performance Management-expertise. De pragmatische aanpak van het adviesbureau resulteert in een verhoogde beschikbaarheid en betrouwbaarheid van assets en aanzienlijke kostenbesparingen. MaxGrip is een voorkeurspartner in asset-intensieve industrieën zoals food & beverage, olie en gas, energie en nutsbedrijven, chemicaliën, metals & mining en meer. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft kantoren in Nederland, Duitsland, de VS, Maleisië, Singapore, Australië en Taiwan.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics