Matthijs Post nieuwe eigenaar van Laveno Metaalbewerking

0

Laveno Metaalbewerking is al ruim 40 jaar een bekende naam in de regio van Vollenhove en in de metaalwereld. Betrouwbaarheid en vakmanschap zijn de twee belangrijkste kernwaarden. De afdeling constructie produceert halffabrikaten zoals delen van machines voor verschillende sectoren, de afdeling verspaning maakt onderdelen voor industrie, luxe jachtbouw en agrarische bedrijven.

Albert en Guus Hansman hebben zo’n 25 jaar geleden het bedrijf overgenomen van hun vader. Nu is het hun beurt om het bedrijf over te dragen. En wel aan Matthijs Post, die al sinds zijn jeugd bij het bedrijf werkt als vakantiehulp, stagiair en later als werkvoorbereider en hoofd van de constructie afdeling. Vanaf 28 april is Matthijs de nieuwe eigenaar van Laveno Metaalbewerking.

In de visie van Matthijs kan de steeds professioneler wordende metaalbranche alleen maar bediend worden met vakmanschap, goed gereedschap en een geoliede organisatie.

“De kwaliteiten van de mensen bepaalt de kwaliteit van de producten die we kunnen leveren. We hebben goede mensen in het team en we zijn in staat om kennis met elkaar te delen. We zijn steeds op zoek naar metaal-enthousiasten die zich willen inzetten om voor de klant te produceren en voor de collega’s klaar te staan. Alleen op die manier kunnen we de kwaliteit blijven verhogen terwijl we ondertussen energie krijgen van ons vak en van elkaar.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics