MATLAB EXPO 2019 Benelux, 21 mei, Eindhoven

0

MathWorks organiseert dit jaar weer MATLAB EXPO en wel op 21 mei in Eindhoven. Deze conferentie biedt professionals uit de industrie en academici de gelegenheid om experts van MathWorks en haar partnerbedrijven te ontmoeten. Klanten en MathWorks zullen aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien hoe zij MATLAB® en Simulink® hebben ingezet voor het simuleren, analyseren, voorspellen en implementeren van hun design flow.

Carl Wouters(Atlas Copco)

Hoogtepunten:

  • Voorbeelden en best practices van toonaangevende bedrijven uit de Benelux, zoals keynotes van Carl Wouters(Atlas Copco) en Arjo van den Ham(Lightyear) en presentaties van John van Tol(ASML), Ronald Grootelaar(3T), Francesco Vittori(KPMG Luxemburg) en Beril Simacek (Universiteit Twente).
  • MathWorks keynote over AI en diverse andere technische sessies over de nieuwste mogelijkheden voor deep learning leren en modelgebaseerd ontwikkelen
  • Masterclasses met tips en tricks over de nieuwste softwareontwikkelmethoden en simulatiegebaseerde ontwerpautomatisering
  • Women in Tech-netwerksessie
  • Expositie- en netwerkruimte met interactieve demos over de nieuwste technologieën door zowel MathWorks en haar partnerbedrijven.

Nieuw dit jaar: Women in Tech netwerksessie

Een speciale netwerklunch voor vrouwen in de techniek die, na korte presentaties door toonaangevende technische vrouwelijke experts, een platform biedt om andere vrouwelijke vakgenoten te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Vrouwelijke deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze gratis sessie via de reguliere registratie voor MATLAB EXPO.

MATLAB EXPO 2019 Benelux biedt zowel beginnende als ervaren gebruikers van MATLAB® en Simulink® alsmede managers een unieke kans om te leren hoe de effectiviteit van het R&D-proces kan worden verbeterd.

Meer info en registreren 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics