Marinus Quist, Electro-Watt, jury lid MKB Innovatie Top 100.

0

Innovatie biedt kansen dat weet jij als geen ander. En in onze branche is innovatie eerder regel dan uitzondering. Ook dat behoeft geen uitleg. Maar het is een heel andere opgave om de vernieuwing en ontwikkeling die wij vrijwel dagelijks realiseren, wereldkundig te maken. Een goede mogelijkheid daartoe is dé innovatiewedstrijd van Nederland de ‘MKB Innovatie Top 100’, georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Heb je een innovatief product met succes op de markt gebracht? Schrijf je dan direct in via www.mkbinnovatietop100.nl. Dit kan nog tot 27 april. Innovaties worden beoordeeld op omzet, groeipotentie, originaliteit en impact voor branche en samenleving.

Electro-Watt draagt de ‘MKB Innovatie Top 100’ een warm hart toe. Directeur Marinus Quist is dit jaar wederom gevraagd deel te nemen aan de jury, c.q. het expertteam voor het beoordelen van de inzendingen in de categorie industrie. Hij ziet uw voordracht met plezier tegemoet. En als er vragen zijn, beantwoord hij die graag!

Wij nodigen je uit, of liever gezegd, dagen je uit om een innovatie in te dienen. Het inschrijfformulier kun je vinden op: www.mkbinnovatietop100.nl.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics