Marcel van Huissteden directeur Kiremko

0

Kiremko uit Montfoort maakt machines voor de aardappelverwerkende industrie onder leiding van Paul Oosterlaken en Andy Gowing, heeft met de benoeming van Marcel van Huissteden, haar directie uitgebreid.

Marcel is volgend jaar 25 jaar werkzaam bij Kiremko en heeft de vele ontwikkelingen en groei van het bedrijf meegemaakt. Hij begon zijn carrière bij Kiremko als tekenaar/constructeur en deed ervaring op bij diverse afdelingen binnen het bedrijf. Hij opereerde al enige tijd als adjunct directeur.

Paul en Andy zijn blij met deze ontwikkeling en zien deze stap ook als een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van Kiremko.

Volgens Marcel is het een positieve stap voorwaarts in de toekomst van Kiremko; we blijven ons ontwikkelen, focussen op innovatieve en duurzame technologie en blijven samen met het team continue verbeteren.

Kiremko is marktleider van machines voor de aardappelverwerkende industrie. Wij leveren totaaloplossingen die waarde toevoegen voor elke klant.

We focussen ons op productontwikkeling, continue verbetering, innovatieve & duurzame technologie en samenwerking. Toekomstgericht met respect voor ons team, onze klanten, onze partners én het milieu.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics