Marc Giese nieuwe ceo Koninklijke Boon Edam.

0

 

Koninklijke Boon Edam International B.V. kondigt met trots de benoeming aan van Marc Giese als nieuwe Chief Executive Officer van de Groep, met ingang van 1 april. Hij neemt de functie over van Niels Huber, die zich zal gaan toeleggen op de rol van voorzitter.

Marc Giese heeft uitgebreide ervaring in het leiden van internationale industriële ondernemingen en beschikt over een indrukwekkende staat van dienst in het organiseren en ontwikkelen van pan-Europese structuren voor verkoop, diensten en activiteiten in de afgelopen 20 jaar.

Niels Huber, CEO van de Boon Edam Group sinds 2012, heeft Boon Edam met succes naar nieuwe hoogten geleid en een effectieve strategie geïmplementeerd. Na zorgvuldig overwegen, heeft Huber besloten om Marc Giese aan te stellen als de nieuwe CEO en terug te keren naar zijn oorspronkelijke rol als voorzitter van een nieuw toezichthoudend orgaan, waardoor de betrokkenheid van de Huber-familie bij de Boon Edam Group word gewaarborgd.

Programma masterclass 13 oktober.

Link magazine editie april 2022 thema OOK HET MKB MOET
‘PARIJS’ HALEN. HOE? Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

Een nieuwe strategische uitdaging aangaan

In 2020 hield Boon Edam zijn wereldwijde strategie tegen het licht en stelde uitdagende doelstellingen voor 2025 vast. De komende jaren zullen de vruchten worden geplukt van de recente marktontwikkelingen en de cruciale investeringen die reeds in producten en diensten zijn gedaan. Al bijna 150 jaar gebruikt de Boon Edam Group nieuwe marktontwikkelingen als basis voor groei – en nu is het tijd om een nieuw tijdperk in te stappen met Marc Giese aan het roer.

Marc Giese zegt hierover: “Ik ben blij deel te gaan uitmaken van Boon Edam en kijk ernaar uit om samen met het team de sterkte kanten van de onderneming verder te versterken en de klanten van Boon Edam de best mogelijk ervaringen te bieden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.