Managementwisselingen bij de BIC

0

Per 1 februari neemt Erik Veurink de rol van directeur van de Brainport Industries Campus over van Bert-Jan Woertman. Veurink is nu nog namens Sodexo verantwoordelijk voor operations & facilities op de campus. Woertman ‘legt in goed overleg zijn functie neer om ruimte te creëren voor iemand die de campus in deze fase het beste kan leiden’, zo laat de BIC-organisatie weten. ‘De focus ligt de komende periode met name op het inrichten van de ‘hardware’ en het inregelen van processen.’ Woertman blijft als adviseur aan de Brainport Industries Campus verbonden.

Ook Eli Lejeune, senior manager marketing & communicatie, vertrekt. Hij wordt verantwoordelijk wordt voor marketing bij de McArthurGlen Designer Outlet in Roosendaal. Zijn positie op de campus is vacant en zal weer ingevuld worden.

De Brainport Industries Campus is een ontwikkeling van SDK Vastgoed. Deze projectontwikkelaar heeft als plan het reeds gebouwde gebouw – ‘cluster 1’ – onderdeel te maken van campus waarop meerdere van dergelijke ‘clusters’ gerealiseerd zullen worden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics