Link magazine nodigt u uit om mee te werken aan “Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor”

0

Innovatie en concurrentievermogen worden gezien als belangrijke thema’s voor bedrijven. Het Erasmus Centre for Business Innovation van de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit voert jaarlijks een onderzoek uit naar deze thematiek onder Nederlandse bedrijven. Dit onderzoek staat ook bekend als de “Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor”. Het onderzoek staat onder leiding van Prof.dr. Henk Volberda, als hoogleraar verbonden aan de Erasmus Universiteit en columnist van Link Magazine.

U bent geselecteerd om hieraan deel te nemen. Het invullen duurt ongeveer een kwartier en u kunt de vragenlijst desgewenst verspreid over de tijd invullen. Met uw deelname draagt u niet alleen bij aan het ontwikkelen van nieuwe wetenschappelijke inzichten, maar dit onderzoek biedt ook voor u de mogelijkheid om nieuwe inzichten te krijgen in het innovatievermogen van uw organisatie. Zo ontvangt u bij deelname een handzame op uw bedrijf toegesneden managementrapportage waarin de uitkomsten van uw organisatie worden vergeleken met het gemiddelde van uw sector.

U kunt deelnemen op de volgende twee manieren door de volgende link te kopiëren naar uw webbrowser:

www.rsm.nl/monitor2018

Graag zien wij uiterlijk vóór 7 februari 2018 uw antwoorden tegemoet. In het voorjaar vindt een award-event plaats waarbij AVROTROS aandacht gaat besteden aan de algemene bevindingen voortvloeiend uit dit onderzoek. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met dr.ing. Kevin Heij van de Erasmus Universiteit via email (innovatiemonitor@rsm.nl) of telefoon (010-4082365). Alvast hartelijk dank voor uw deelname.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics