link Industriedebat ‘Slimmer zijn dan je concurrent’ op 20 maart 2018 vanaf 16.30 uur op de beursvloer ESEF/Technishow.

0

‘Slimmer zijn dan je concurrent’

In samenwerking met Jaarbeurs, NEVAT en FPT/Vimag organiseert link Magazine op dinsdag 20 maart 2018 vanaf 16.30 uur op de beursvloer van ESEF/Technishow in het Theater van Hal 7 het link Industriedebat, powered by ABN Amro.

Alles moet sneller en wordt steeds meer digitaal. De klant wil foutloze producten ontvangen bij voorkeur in een steeds kortere time-to-market. Dat eist veel van toeleverende bedrijven, want veelal is leveren aan de hand van specificaties niet meer van deze tijd. Hoe kun je het beste toegevoegde waarde leveren aan je klanten en daarmee je concurrentiekracht verhogen en je eigen economische aspecten niet uit het oog verliezen. Bedrijven moeten daarvoor veel investeren in systemen en flexibele en snelle processen en ook samenwerken met andere partijen in de keten. Hoe staat het met de communicatie in de keten en met de meest optimale productie? Hoe waken we over het menselijk kapitaal? Kortom hoe manage je je menselijk kapitaal en machines om het proces en productie te optimaliseren. Aan de hand van deze introductie zal het debat vorm krijgen.

De deelnemers in het panel zijn (in willekeurige volgorde):

Frank Biemans                   – BMO Automation                                      Wim Simons                       –  Timmerije BV

Corné van Opdorp              –  BOZ Group                                                 Henk Jansen                       – FMI Instrumed, 3d metaal

Katja Pahnke                       – TU/e High Tech Systems Center         Ben Verduin                        – Renishaw

Het debat wordt geleid door mevrouw ir. Gu van Rhijn van TNO. Zij zal niet alleen de panelleden betrekken in het debat maar ook de gasten in het theater prikkelen om zich te mengen in het debat.

Wij nodigen u hierbij van harte uit het link Industriedebat bij te wonen. U kunt zich aanmelden via industriedebat@linkmagazine.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Indien gewenst zorgen wij graag voor de registratie via ESEF/Technishow en u krijgt per mail een kosteloze toegangsbadge toegestuurd. Als u van de gratis toegang gebruik wenst te maken, vernemen wij dat graag in uw aanmelding. Met een badge heeft u toegang tot de ESEF/Technishow en kunt u vanaf 16.30 uur het debat bijwonen in het Theater in Hal 7. Aansluitend vindt er een aangeklede netwerkborrel plaats voor de panelleden en bezoekers van het link Industriedebat powered by ABN Amro, aangeboden door Jaarbeurs.

Mocht u nog vragen hebben, vernemen wij dat uiteraard graag van u. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw aanmelding voor het link Industriedebat met belangstelling tegemoet.

Tot 20 maart!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics