link Café powered by Siemens Industry Software – 20 april 2017 vanaf 14.30 uur bij 247 tailorsteel – Digitalisering in de keten en servitization

0

Hoe kunnen data uw bedrijfsprocessen effectiever en winstgevender maken?

Industriële bedrijven zullen zich steeds meer met dienstverlening moeten onderscheiden. Dat vraagt allereerst om een ingrijpende bedrijfsculturele omslag. En het vergt het vergaren en analyseren van data en die omzetten in een dienst waarmee het verschil wordt gemaakt. Maar deze ‘servitization’ betekent niet dat deze bedrijven zich minder inspanning hoeven te getroosten op andere fronten: productkwaliteit, kostenbeheersing, leverbetrouwbaarheid en doorlooptijd blijven onverminderd van groot belang. Echter, ook in het versterken van deze meer traditionele industriële usp’s kan de digitalisering een cruciale rol spelen.

Dit thema staat centraal in het link Café powered by Siemens Industry Software dat wordt georganiseerd op donderdag 20 april 2017 vanaf 14.30 uur bij 247tailorsteel (Markenweg 11, 7051 HS te Varsseveld) met medewerking van Berenschot. Dit derde link Café powered by Siemens Industry Software wordt in een soort  Café-vorm georganiseerd: in een losse setting discussiëren groepjes van wisselde samenstelling met elkaar. In verschillende rondes wordt per tafel stellingen besproken, waarna een volgende groep reageert op een eerdere inbreng.

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst vanaf 14.30 uur, aanvang van link Café powered by Siemens Industry Software om 15.00 uur
  • Korte introductie door de dagvoorzitter, ir. Joes Wigman, Managing Director Operations bij Berenschot
  • Voordracht van Jan Jongmans, Digitalisering plaatwerkketen bij ASML
  • Pauze met rondleiding 247tailorsteel
  • Voordracht van Arjan Ester, directeur Nederland en België van Aebi Schmidt
  • Samenvatting en afsluiting door Joes Wigman

Elke voordracht eindigt met een stelling van de spreker, die vervolgens bediscussieerd zal worden aan de diverse tafels. De tafels zijn zo heterogeen mogelijk samengesteld, zowel naar industriële sector als naar functie, zodat elke stelling vanuit zo verschillend mogelijk gezichtspunten belicht wordt. Iedere groep wordt bijgestaan door een tafelvoorzitter, die zal zorgdragen voor structuur en terugkoppeling.

Om 17.00 uur sluiten we het middagprogramma af en nodigen wij u aansluitend van harte uit voor een netwerkborrel, aan u aangeboden door Siemens Industry Software en Berenschot.

Wij stellen het bijzonder op prijs als u deze middag aanwezig bent om als actieve deelnemer mee te discussiëren aan een van de tafels. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u zich snel aan! Uw aanmelding zien wij graag tegemoet op linkcafe@linkmagazine.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer, mailadres en functie. Na aanmelding ontvangt u van ons een definitieve bevestiging met routebeschrijving. Wij kijken uit naar een inspirerende middag en zien uw aanmelding met veel belangstelling tegemoet!

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics