LifeSense Group ondertekent een partnerschap met HARTMANN Australië.

0

LifeSense Group (LSG) en HARTMANN Australia hebben hun krachten gebundeld om een ??gemeenschappelijk doel te bereiken: het stigma verwijderen dat samenhangt met incontinentie en vrouwen over de hele wereld ondersteunen om urineverlies te elimineren. Carin, LSG’s bekroonde oplossing voor urineverlies, is de enige niet-invasieve draagbare bekkenbodemtrainer die vandaag beschikbaar is. Door de nieuwe samenwerking met HARTMANN Australia zal deze unieke technologie binnenkort beschikbaar zijn voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. “We zijn enorm verheugd om deze reis met HARTMANN Australië te beginnen. We kijken ernaar uit onze wereldwijde impact uit te breiden door oplossingen te bieden aan meer vrouwen over de hele wereld “, zegt Valer Pop, CEO van LifeSense Group.

LifeSense Valer Pop

De winnaar van meerdere prijzen wereldwijd voor ontwerp en technologie, combineert Carin drie belangrijke elementen om het doel van bekkenbodemsterkte en lekverwijdering te bereiken. Gepatenteerd slim textiel creëert stijlvol, absorberend ondergoed terwijl een niet-invasieve Bluetooth-sensor gegevens registreert en verzendt op basis van lichamelijke activiteit en urineverlies naar de Carin-app. De app biedt ook week-tot-week motivatie en vakkundig op maat gemaakte trainingsvideo’s die speciaal zijn ontworpen om vrouwen te begeleiden bij het versterken van hun bekkenbodemspieren en het elimineren van lekken. Deze trifecta van innovatie stelt vrouwen in staat om de controle over hun lichaam en hun gezondheid terug te krijgen.

Nu krijgen nog meer vrouwen toegang tot dit baanbrekende product en vinden ze vrijheid van urineverlies dankzij de alliantie tussen LSG en HARTMANN Australië. Het partnerschap komt op een belangrijk moment voor beide groepen. “Als een jong bedrijf zijn we gevraagd om deel te nemen aan de HARTMANN Group tijdens hun 200-jarig jubileum. Het is een eer om met zo’n ervaren en gerespecteerd bedrijf te werken en te weten dat ze vertrouwen hebben in ons succes “, zegt Pop.

Incontinentie treft meer dan 5 miljoen Australiërs ouder dan 15 en ongeveer 80% van die gevallen zijn vrouwen. Het is een enorm probleem voor Australiërs en het kost de economie meer dan $ 67 miljard per jaar. (Continence Foundation Australia)

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met Lifesense voor deze uiterst innovatieve technologie. Het is een niet-invasieve manier om behandeling te krijgen en helpt vrouwen weer in balans te brengen. Bij HARTMANN werken we al 200 jaar aan de ondersteuning van Incontinence en we willen blijven investeren en het voortouw nemen met dit partnerschap en de vrouwen in Australië een nieuwe optie bieden om hun incontinentie aan te pakken. “- Mark Summerville – Managing Director, HARTMANN Australië.

Lisa Wragg

“Het jammere is dat de meerderheid van de mensen met incontinentie volledig kan genezen, maar slechts weinigen krijgen de hulp die ze nodig hebben. Sommige klanten van VCRC hebben jaren gewacht om hulp te krijgen en zijn verrast te ontdekken dat ze kunnen worden genezen door gewoon te leren hoe ze hun bekkenbodemspieren correct moeten gebruiken. We verwelkomen nieuwe technologie die mensen aanmoedigt om de controle terug te krijgen “.
Lisa Wragg – CEO Victorian Continence Resource Center (VCRC).

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics