LifeSense Group en Lifeguard Medical Systems tekenen partnerschap in bijzijn van H.M. Willem Alexander en Premier van India Shri Narendra Modi

0

LifeSense Group (LSG) en Lifeguard hebben de handen ineengeslagen om een gemeenschappelijk doel te bereiken: het stigma van incontinentie en bedplassen wegnemen en gezinnen over de hele wereld in staat stellen om urineverlies te voorkomen. Dankzij de nieuwe samenwerking met Lifeguard zullen de unieke technologieën van LSG, Carin en Oopsie Heroes, vanaf november 2019 beschikbaar zijn voor gezinnen in India. “We zijn erg enthousiast om samen met Lifeguard aan deze reis te beginnen. We kijken ernaar uit om onze wereldwijde impact uit te breiden door oplossingen te bieden aan meer gezinnen over de hele wereld”, zegt Dr. Valer Pop, CEO van LifeSense Group.

Na de succesvolle en productieve deelname van LifeSense Group aan de Medical Fair Thailand werd een overeenkomst bereikt met Lifeguard. Als volgende stap vond de ondertekening van het contract op 15 oktober tijdens een evenement in New Delhi in het bij zijn van Hon’ble Premier van India Shri Narendra Modi samen met Koning van Nederland H.M. Willem Alexander plaats. De Nederlandse minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, de minister van Medische Zorg en Sport, de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaatbeleid, de directeur-generaal van Agro en de speciale gezant voor Internationale Waterzaken waren aanwezig tijdens de ceremonie.
Dankzij de deelname van LifeSense Group aan de Medical Fair Thailand hebben we snel aansluiting gevonden bij een grote nieuwe distributeur en een contract voor India afgesloten. – Dr. Valer Pop, CEO LifeSense Group (Nederland).

Als winnaar van meerdere prijzen wereldwijd voor ontwerp en technologie, combineert Carin drie belangrijke elementen om het doel van bekkenbodemsterkte en lekbestrijding te bereiken. Gepatenteerd slim textiel creëert stijlvol, absorberend ondergoed, terwijl een niet-invasieve Bluetooth-sensor gegevens op basis van lichaamsbeweging en urineverlies registreert en doorstuurt naar de Carin-app. De app biedt ook wekelijkse motivatie en vakkundig op maat gemaakte trainingsvideo’s die speciaal ontworpen zijn om vrouwen te begeleiden bij het versterken van hun bekkenbodemspieren en het elimineren van lekken. Deze winnende combinatie van innovatie stelt vrouwen in staat om de controle over hun lichaam en hun gezondheid te herwinnen.

Na het succes van Carin heeft LifeSense Group onlangs een nieuw product voor kinderen gelanceerd, Oopsie Heroes. Oopsie Heroes is samen met 100 kinderen ontwikkeld met als doel de bedplassen af te schaffen. Oopsie Heroes bestaat uit een kleine en comfortabele sensor die gemakkelijk kan worden bevestigd aan elk ondergoed of pyjamabroekje. s Nachts, wanneer uw kind zo’n “Oopsie Moments” heeft, stuurt de sensor een onschadelijk, op audio gebaseerd signaal naar het mobiele apparaat waarop de Oopsie Heroes app draait. De app zal dan het kind wakker maken zodat hij of zij naar het toilet kan gaan.

Nu zullen nog meer gezinnen toegang krijgen tot deze baanbrekende producten en vrij zijn van urineverlies dankzij de alliantie tussen LSG en Lifeguard.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics