Landes investeert in een Nakamura-Tome WT150II dubbelspindel CNC draaimachine voor complexe draai- / freesproducten.

0

Herman Koning directeur Landes links.

Landes High End Machining investeert in een Nakamura WT150II dubbelspindel machine voorzien van een Fanuc 31i-B besturing. Met deze machine kunnen hoognauwkeurige draaidelen en combinaties van draai- en freesbewerkingen worden gerealiseerd. Stafmateriaal tot ø 65 mm wordt via de hoofdspindel ingevoerd en met een vermogen van 15 kW en 4.500 rpm bewerkt. De tegenspindel heeft een doorlaat van 51 mm en een vermogen van 11 kW bij 5.000 rpm. De Nakamura WT150II draaimachine staat bekend als een compacte multi-tasking machine met hoge verspaningssnelheden en een hoge mate van stabiliteit. De machine is voorzien van een UR10 robot automatisering en een ultrasoon reinigingsstation voor volautomatische 24/7 productie. Het totale investeringsbedrag bedraagt ca. € 450.000,=, de machine wordt in september a.s. in bedrijf genomen.

Landes heeft vanuit verschillende van haar markten te maken met een toenemende vraag naar complexe draai- / freesproducten. Mede door het verkrijgen van nieuwe opdrachten van nieuwe klanten is behoefte ontstaan aan uitbreiding van capaciteit en bewerkingsmogelijkheden.

Landes is toeleverancier van complexe mechanische onderdelen aan hoogwaardige industrieën en is AS9100-C en ISO-9001 gecertificeerd. Belangrijke markten die beleverd worden zijn Aerospace, Semicon, Medical en de Process Industry. Het Landes team bestaat uit ca. 50 hoog gekwalificeerde medewerkers.

 

Landes breidt ook uit in personeel, Landes is op zoek naar een sales Engineer.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics