Lam Research opent een nieuw technologiecentrum in Gyeonggi-do, Zuid-Korea.

0

Koreaanse overheidsfunctionarissen van de provincie Gyeonggi-do en leidinggevenden van Lam Research Corporation, een wereldwijde leverancier van innovatieve waferfabricage-apparatuur en -diensten aan de halfgeleiderindustrie, tekenden beide een memorandum van overeenstemming  voor de oprichting van het Korea Technology Center (KTC), een onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit die zich richt op de belangrijkste apparatuur voor halfgeleiderproductieprocessen.

De initiële investering van 50 miljoen dollar van Lam Research zal ingenieurs voorzien van hoogwaardige apparatuur voor de productieprocessen van halfgeleiders. De KTC zal zich aansluiten bij Samsung Electronics, gevestigd in de steden Giheung, Hwaseong, en Pyoengtaek en SK Hynix, gevestigd in Icheon en Yongin, bevinden zich allemaal in de provincie Gyeonggi-do en de toevoeging van de KTC zal bijdragen aan de vorming van ‘s werelds grootste halfgeleidercluster.

“Het succes van Lam Research in Gyeonggi-do is een succes voor ons bedrijf en onze economie, en het is een grote hulp voor onze burgers. Daarom zal ik een ‘toegewijde afdeling’ organiseren om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Zij zullen de snelheid van de Gyeonggi-do-administratie ervaren. Ik hoop op het succes van Lam Research voor de lokale economie van Gyeonggi-do,” zei Gyeonggi-do Gov. Lee Jae-myung.

Hun nieuwe technologiecentrum zal meer dan 300 nieuwe technische banen creëren en tegelijkertijd een gelokaliseerde ruimte bieden om de nodige apparatuur te ondersteunen.
“Een van de grootste problemen in de Koreaanse economie is het versnellen van de lokalisatie van apparatuur en materialen. In dit opzicht zal de investeringsbeslissing van Lam Research niet alleen door Gyeonggi-do, maar ook door heel Korea zeer worden toegejuicht. Ik hoop dat we productiefaciliteiten in aanvulling op het Korea Technology Center in de nabije toekomst kunnen hosten”, aldus Gov. Lee.

Gyeonggi Gov. Lee Jae-myung en Timothy M. Archer, voorzitter van Lam Research Corporation, ondertekenden het MOU voor de Gyeonggi-do en Lam Research investeringen. Inhak Suh, voorzitter van Lam Research Korea, en zijn team, behoorden tot de 20 mensen die deelnamen.

“Deze MOU-overeenkomst tussen Lam Research en Gyeonggi-do maakt deel uit van onze voortdurende inspanningen om onze klanten wereldwijd beter van dienst te zijn”, aldus Timothy M. Archer, voorzitter van Lam Research Corporation. “We zullen in staat zijn om de leercyclus voor Lam te verkorten en onze klanten sneller van dienst te zijn door de geografische afstand tussen onze leveranciers en de faciliteiten van onze leveranciers te verkleinen.

In het kader van deze overeenkomst zal Lam Research zich inzetten om verschillende licenties te ondersteunen en zich inspannen om eventuele problemen op te lossen die zich kunnen voordoen om het investeringsplan met succes te implementeren. Lam Research’s wereldwijde productiefaciliteit voor apparatuur, Lam Research Manufacturing Korea genaamd, is ook gevestigd in Osan, Gyeonggi-do.

Bron: Semiconductor

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics