Kwaliteitsmanagementsoftware-ontwikkelaar High QA opent haar Europees hoofdkantoor in Nederland

0

High QA, Inc., de ontwikkelaar van innovatieve Inspection Manager™ Quality Management Software, heeft haar Europese hoofdkantoor gevestigd in Sevenum, Nederland, om haar klanten op het Europese continent rechtstreeks te bedienen. High QA Europe wordt geleid door de Europese Sales Director Hans Derks. Nederlander Derks is al meer dan 30 jaar veteraan in de productiesoftware-industrie. Hij volgde een opleiding in productietechniek en informatietechnologie met werk in CAD/CAM-softwaretoepassingen voor de productie. Meer recentelijk heeft hij training, ondersteuning, ontwikkeling en verkooptaken verzorgd voor verschillende softwareleveranciers in Nederland en de Benelux, met de nadruk op kwaliteit 4.0 en “smart factory” oplossingen.

De heer Derks: “Wat ik het leukst vind aan deze functie bij High QA is de mogelijkheid om het bedrijf vanuit een klant te begrijpen en hem te helpen de vele voordelen van onze producten te ontdekken.  De functie bestrijkt heel Europa en biedt lokale en directe interactie met bedrijven uit alle sectoren.  High QA Europe concentreert zich op het leveren van snelle, lokale respons aan klanten en potentiële klanten in heel Europa, inclusief installatie, training en ondersteuning voor High QA’s vlaggenschip Inspection Manager-software en de groeiende selectie van het bedrijf van gerelateerde softwareproducten, inclusief supply chain management. De heer Derks beheert en bouwt distributiepartnerschappen op met gerenommeerde leveranciers in Italië, Polen, Spanje, Portugal, Duitsland en daarbuiten.

Sam Golan, CEO en oprichter van High QA

De Inspection Manager™-software is een uitgebreide oplossing voor kwaliteitsmanagement (QMS) die bedrijven van elke omvang in staat stelt om de interpretatie van hun gehele interne en externe (supply chain) productie- en kwaliteitsprocessen te automatiseren en te elimineren. De overtuigende functies zijn onder andere een één-klik-architectuur om automatisch GD&T-vereisten te extraheren uit 2D-tekeningen en 3D-modellen,  het maken van inspectieplanrapporten, en het opslaan van de informatie en meetinstrumenten in een gecentraliseerde database. Aanzienlijke tijdwinst is het gevolg van het automatiseren van wat vroeger handmatige taken waren, zoals het markeren van 2D-onderdeelprints om GD&T-kwaliteitsparameters te extraheren. De gecentraliseerde database stelt gebruikers in staat om inspectie-informatie te verzamelen en beslissingen te nemen vanuit één geïntegreerde bron.

“High QA Europe zet het streven van ons bedrijf voort om onze mogelijkheden uit te breiden om klanten wereldwijd op een directe basis te kunnen bedienen. Het is weer een voorbeeld van onze toewijding om een hoog niveau van professionele dienstverlening te bieden waar onze klanten kennis van hebben gekregen, op kunnen vertrouwen en van ons kunnen verwachten”, zegt Sam Golan, CEO en oprichter van High QA.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics