KUK Wijdeven betreedt met het Deense Jörgensen & Co de Scandinavische markt.

0

KUK Wijdeven is sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van de KUK-groep op de Scandinavische markt. Als eerste stap hiertoe is het Deense Jörgensen & Co  aangesteld als vertegenwoordiger en distributeur voor klantspecifieke spoelen en transformatoren in Denemarken.

KUK Wijdeven Inductive Solutions in Oirschot met directeur René van den Heuvel (L), Peter van Elsäcker (m) en Paul Pruss

Het gerenommeerde bedrijf uit Roskilde heeft sinds de oprichting in 1946 een goede reputatie als distributeur van kwalitatief hoogwaardige elektronische componenten opgebouwd. Het team bestaat uit 7 ervaren technici, die gefocust zijn op design-ins voor industriële toepassingen in de elektronica, communicatie, medical en sensoring.

“Door het sterke lokale netwerk van Jörgensen in combinatie met de hoge automatiseringsgraad in onze zes productielocaties binnen de KUK-groep zijn we in staat om snel en competitief orthocyclisch gewikkelde spoelen op de interessante Deense markt aan te bieden. Een extra voordeel is de vergelijkbare zakencultuur tussen Denemarken en Nederland. De ‘klik’ was er al snel”, aldus business development manager Peter van Elsäcker.

De Deense salesdirector Michael Kejser ziet KUK Wijdeven “als een zeer welkome aanvulling op het bestaande portfolio. Voor de nichemarkten die wij op het oog hebben verwachten wij dat KUK Wijdeven met hun specifieke wikkelkennis een belangrijke partner voor de nabije toekomst zal zijn”.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics