Kubo Groep neemt teeltsystemen en software tak van failliete Codema over.

0

Begin van dit jaar maakte KUBO bekend dat Peter Dekker Installaties is overgenomen door de KUBO groep. Nog geen paar maanden later neemt KUBO de afdelingen Cultivation Systems en Software & Web Solutions over van het in mei failliet verklaarde Codema Systems.

Wouter Kuiper: “Wij zijn erg blij met de overname van deze twee disciplines en past helemaal bij de groeistrategie van KUBO. De afdelingen Cultivation Systems en Software & Web Solutions gaan als twee aparte bedrijven verder, elk met een eigen karakter, en heten voortaan HAWE Cultivation Systems en SDF Horti Software”.

“De komende weken gaan we kijken wat nodig is om deze bedrijven weer gezond te maken. Ervoor te zorgen dat klanten er graag willen kopen en dat onze mensen er graag willen werken. We zijn tenslotte een familiebedrijf en dat gaan deze bedrijven ook weer worden”, aldus Wouter Kuiper (derde generatie).

Link magazine editie april 2022 thema OOK HET MKB MOET
‘PARIJS’ HALEN. HOE? Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

KUBO, dé aanbieder van turn-key oplossingen. KUBO ondersteunt haar klanten maximaal met de unieke Full Service Grow Concepts. Dat betekent dat er meerdere diensten worden aangeboden om het runnen van de kas makkelijker te maken én het rendement op de investering te verhogen.

Inmiddels heeft KUBO kantoren in binnen -en buitenland.  Het is de missie van KUBO om ondernemers wereldwijd in staat te stellen voor hun eigen markt te produceren. In de wereld van nu is de groeiende vraag naar voedsel, het verminderen van CO₂ uitstoot en het terugdringen van energie- en waterverbruik belangrijker dan ooit. KUBO zet in op deze vraagstukken middels hun innovatieve en duurzame kasprojecten.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.