Krachtenbundeling tussen Van Doren Engineers en Flowfirm

0

In de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, waar veiligheid en hygiëne van essentieel belang zijn, is grote behoefte aan één vaste partner die alle technische expertise in huis heeft. Reden voor Van Doren Engineers en Flowfirm, twee gevestigde namen in de procesindustrie, om het bedrijf Starcker op te richten. Vanaf nu kunnen productiebedrijven in de food en farmacie hier terecht voor technisch hoogwaardige totaaloplossingen.

Starcker: technisch partner voor de food- en farmaceutische sector

Jos van Doren (Van Doren Engineers)

Jos van Doren (Van Doren Engineers)

Flowfirm staat bekend als de specialist in het ontwerp, de detailengineering en de bouw van installaties in de food-, farmaceutische en fijnchemische industrie. Van Doren Engineers richt zich vanuit zes vestigingen op de pijlers elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT voor een breed scala aan klanten. Beide organisaties zetten hun eigen activiteiten voort, maar werken binnen Starcker samen om technische vraagstukken in de food- en farmaceutische industrie te voorzien van integrale, multidisciplinaire en duurzame oplossingen. “We hebben allebei een groot hart voor techniek en geloven in de kracht van samenwerking, waarbij we het beste van twee werelden samenbrengen”, aldus Jos van Doren (Van Doren Engineers) en Michiel Werner (Flowfirm). “Dit is een perfecte match.”

Michiel Werner (Flowfirm)

Langlopende samenwerking

Al jaren werken Van Doren Engineers en Flowfirm intensief samen aan projecten in de food- en farmaceutische industrie. “Onze klanten vroegen ons al vaker de krachten te bundelen en als één aanspreekpunt op te treden”, aldus Michiel Werner. “Dat zette ons aan het denken en zo kwamen we tot Starcker. Zowel Van Doren Engineers als Flowfirm is de voorbije jaren gegroeid in omvang en technische kennis. Met die ervaring zijn we volledig klaar voor deze stap.”

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Alle technische knowhow

Starcker biedt organisaties een breed pakket aan technische dienstverlening, van procesengineering, werktuigbouwkunde en elektrotechniek tot soft- en hardware-engineering en projectmanagement. “Er is steeds meer technische bagage nodig om het verschil te maken in projecten”, leggen Jos van Doren en Michiel Werner uit. “Bij Starcker vind je alle expertise onder één dak. Daardoor kunnen we ieder technisch vraagstuk aan. Of het nu gaat om de ontwikkeling van nieuwe installaties, de uitbreiding van de productiecapaciteit of de optimalisatie van productielijnen.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics