Keizers Metaal breidt buislaser capaciteit uit!

0

Keizers Metaal breidt het machinepark uit met een tweede buislaser. Deze nieuwe buislaser stelt Keizers Metaal in staat om snellere levertijden en efficiëntere dienstverlening aan haar klanten te bieden. We verwachten dat deze nieuwe TruLaser Tube 7000 fiber van TRUMPF medio mei volledig meedraait in onze planning.

Link magazine editie februari/maart 2023 | jaargang 25 thema: Volle buffers en toch tekorten. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Met deze unieke machine vergroten we de mogelijkheden voor onze klanten. Zo is de nieuwe buislaser een 6kw fiberlaser waardoor we nog sneller en efficiënter kunnen snijden. Verder is de laser in staat om buizen tot 6 meter lang te snijden en heeft de laser een 3D buislaserfunctie. Dit betekent dat de machine niet alleen in staat is om 2D-profielen te snijden, maar ook om complexe 3D-vormen te produceren. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden zoals een perfecte aansluiting bij het verwerken van twee onderdelen in één pengat verbinding.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics