Jury Metaalunie Smart Manufacturing Award is bekend

0

De jury die gaat beoordelen welk bedrijf de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019 wint, is bekend. Naast juryvoorzitter Anita Van Gils, onder meer als lector verbonden aan het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van de Hogeschool Windesheim, bestaat de jury uit Aukje Kuypers, Zakenvrouw van 2018 en algemeen directeur van familiebedrijf Kuijpers, Martin van Zaalen, hoofdredacteur Link Magazine, Pauld’Hond, Senior Adviseur Productmanagement Kamer van Koophandel en Arjan Ester, directeurNederland en België van Award winnend bedrijf in 2018, Aebi Schmidt Nederlandbv.

DeMetaalunie Smart Manufacturing Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijfdat de afgelopen jaren door ‘Slim produceren’ nieuwe kansen heeft verzilverd.De Award-winnaar is daarmee ook een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven uit de branche en ontvangt naast de Award een bedrag van € 5000,-.

Anita Van Gils studeerde Handelswetenschappen in Diepenbeek (België) en promoveerde in 2000 in Groningen op een proefschrift over strategische allianties tussen mkb-bedrijven. Zij is als lector verbonden aan het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van de Hogeschool Windesheim. Ze combineert deze functie met een aanstelling als universitair hoofddocent bij de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Anita is ook lid van de wetenschappelijke commissie van het ‘Center for Young and Family Enterprise’ (CYFE) bij de Universiteit van Bergamo (Italië) en Associate Editor bij het tijdschrift ‘Journal of Family Business Strategy’.

Aukje Kuypers is Zakenvrouw van 2018. Ze is sinds 1 januari 2013 algemeen directeur van familiebedrijf Kuijpers. Van 1998 tot 2003 studeerde Aukje economie en bedrijfskunde aan de Maastricht University. Na haar studie trad ze voor het eerst toe tot het familiebedrijf als directiesecretaris. In 2005 werkte Aukje als vrijwilliger en docent met straatkinderen in Argentinië om vervolgens in 2006 als International Management Trainee aan de slag te gaan bij Fortis Bank Nederland. In 2010 keerde ze terug in het familiebedrijf. Eerst als manager van de afdeling Kwaliteit, Arbo & Milieu en vanaf 2013 als algemeen directeur.

Martin van Zaalen heeft in bijna 20 jaar hoofdredactie van Link Magazine veel kennis opgebouwd van alle maak-industriële sectoren. In de loop der jaren heeft hij honderden bedrijven bezocht en uitvoerig gesproken met het management. Gesprekken die met name ingaan op het innoveren van producten en processen, zelfstandig en in nauwe samenwerking met ketenpartners. Voorts heeft hij verschillende, diepgaande industry studies op zijn naam staan, onderzoek en redactie in opdracht van onder andere Industry Banking van de ABN Amro, en heeft hij verschillende andere magazines geproduceerd. 

Paul d’Hond is innovatie expert, adviseur en bovenal inspirator voor ondernemers die meer succes willen realiseren met hun business.Vaak door innovaties op het snijvlak van technologie, digitalisering en ondernemerschap. In zijn rol als productmanager bij KvK realiseert hij online informatieproducten en adviezen voor ondernemers in een toegankelijke mix van achtergrondinformatie gecombineerd met praktijkvoorbeelden en middelen om zelf aan de slag te gaan. Paul is ook (co)auteur van succesvolle mkb e-books en inspirerend spreker over onder meer innoveren, samenwerken, duurzaam ondernemen, Smart Industry en digitalisering.

Arjan Ester is CEO Aebi Schmidt Nederland bv (winnaar Smart Manufacturing Award 2018) en daarnaast ook voorzitter van BOOST Kopgroep. BOOST is de naam van hét Smart Industry-netwerk van Oost-Nederland. In totaal maken vijf ondernemers uit de Oost-Nederlandse maakindustrie deel uit van deze Kopgroep. Zij geeft inhoudelijke sturing vanuit de industrie aan de activiteiten die worden georganiseerd vanuit BOOST.

Meer informatie: www.metaalunieaward.nl 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics