Jury en prijs bekendgemaakt voor ‘Best Future Machine Award’ op interpack 2017

0

Rockwell Automation heeft de jury en prijs bekendgemaakt voor de nieuwe wereldwijde ‘Best Future Machine Award’. Machines en oplossingen die meedingen naar de prijs – ingesteld als erkenning van en onderscheiding voor technische innovatie en machineontwerp op interpack 2017 – zullen tegen het licht worden gehouden door vertegenwoordigers van vier toonaangevende internationale eindgebruikers en twee grote handelsassociaties.

Rockwell Automation heeft het genoegen om bekend te maken de eindgebruikers zullen worden vertegenwoordigd door:

  • Johnson & Johnson die in hun eigen woorden : “… onderzoek en wetenschap omarmen door innovatieve ideeën, producten en diensten bij elkaar te brengen die de gezondheid en het welzijn van de mensheid bevorderen”;
  • Procter & Gamble, die met hun indrukwekkende geschiedenis van innovatie verklaart: “…innovatie zit al meer dan 175 jaar in ons DNA”;
  • Kimberly Clark, waarvan de definitie van innovatief zijn is de“…betrokkenheid bij nieuwe ideeën die waarde toevoegen”; en
  • Nestlé, waarvan “…brancheleidend onderzoek en ontwikkeling innovatie stuurt en de constante vernieuwing van ons voedsel- en drankenaanbod ondersteunt”.

De handelsassociaties in de jury naast de eindgebruikers zijn:

  • UCIMA (associatie van Italiaanse fabrikanten van verpakkingsmachines) – De nationale handelsassociatie die de Italiaanse fabrikanten van inpak- en verpakkingsmachines vertegenwoordigt en ondersteunt
  • GEPPIA – De associatie van Franse fabrikanten van machines voor de levensmiddelenindustrie, die meer dan 400 bedrijven vertegenwoordigd, verspreid over de sectoren verwerking, transformatie, verpakking en conditionering.

Elk bedrijf met een machine op de interpack 2017 beurs waarin producten of oplossingen van Rockwell Automation zitten, kan meedoen. Met deze belangrijke mondiale eindgebruikers en industrieassociaties in de jury, hebben deelnemers aan de wedstrijd een unieke kans om hun technologie, hun innovatieve benadering en toekomstideeën te bespreken mat een aantal van de meest invloedrijke personen uit de industrie.

De winnaar zal bekendgemaakt worden op 4 mei 2017 tijdens de publieke prijsuitreiking in de Rockwell Automation-stand op interpack 2017. De prijs zal bestaan uit drie vliegreizen en hotelaccommodatie naar de Automation Fair op 15 en 16 november 2017 in het George R. Brown Convention Center in Houston, Texas, VS. Op de Automation Fair zal Rockwell Automation de winnaar in de gelegenheid stellen om senior management teams en sleutelfiguren uit de Amerikaanse industrie te ontmoeten.

De Automation Fair is voor de winnaar en andere bezoekers de ideale gelegenheid om intelligente toekomstconcepten voor machines te bespreken die gebruikmaken van de Connected Enterprise en het IIoT en om nieuwe contacten te leggen met leveranciers en eindgebruikers uit alle hoeken van de wereld. Met industrieforums, praktische workshops, technische sessies en toegang tot meer dan 170 exposanten, kunnen de bezoekers profiteren van de automatiseringsexpertise van Rockwell Automation en leden van ons PartnerNetwork™.

Inzendingen voor de Best Future Machine Award dienen uiterlijk 31 oktober 2016 te zijn ontvangen. Eind december 2016 zal een shortlist van finalisten worden gepubliceerd, waarna de jury de winnaars zullen beoordelen in elk van de categorieën voordat de eindwinnaar zal worden uitverkoren.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics