Jos Raats treed toe tot WhisperPower als Senior VP Business Development.

0

WhisperPower, de gerenommeerde fabrikant van geïntegreerde energieproducten en -systemen voor de maritieme en mobiele markten,   Jos Raats wordt de nieuwe Sr. VP Business Development.

Jos is een doorgewinterde industriële expert met een carrière van 40 jaar op het gebied van engineering, distributie, netwerkontwikkeling, verkoop en marketing met wereldwijde verantwoordelijkheden. Meest recentelijk was Jos verbonden aan Kohler Power in verschillende leidinggevende functies, waarbij hij bijdroeg aan de blijvende impact van het merk Kohler Marine. Hij bekleedde eerder functies bij General Motors en was betrokken bij de heropleving van Detroit Diesel onder het management van Penske Corporation. Tijdens het Daimler-Chrysler Off-Highway tijdperk leidde Jos de DDC EMEA business en gaf leiding aan het opzetten van JV activiteiten voor DDC in de EMEA regio.

Roel ter Heide, WhisperPower Eigenaar en CEO, zei: “We zijn verheugd om Jos aan boord van het WhisperPower Team te verwelkomen. Zijn kennis van de industrie en uitgebreide ervaring in General Management, Sales, Marketing, Engineering en Global Distribution zal van onschatbare waarde zijn bij het voortzetten van het sterke zakelijke momentum dat we hebben gevestigd, het positioneren van het innovatieve WhisperPower portfolio als het benchmark merk voor de industrie.”

Jos is afgestudeerd aan het Automotive College (ATS) in Nederland en heeft executive MBA programma’s afgerond bij TIAS (Tilburg University NL) en IMD (Lausanne CH).

In zijn nieuwe rol zal Jos WhisperPower’s wereldwijde netwerk versterken om de vraag naar WhisperPower’s energieproducten en -systemen te ondersteunen. Dit portfolio omvat maritieme generatorsets, omvormers, laders, monitoring en remote producten, maar ook complete geïntegreerde energieoplossingen aan boord.

Jos Raats: “Deel uitmaken van het WhisperPower Team, dat bekend staat om haar onwrikbare focus op productuitmuntendheid en klanttevredenheid, is niet zomaar een baan; het is een toewijding om producten aan te bieden die voldoen aan de eisen van de industrie en deze te ondersteunen met een “Only the Best will Suffice” houding, wat plezier toevoegt aan de uitdaging.”

WhisperPower BV is een toonaangevende specialist op het gebied van netonafhankelijke elektrische energiesystemen. Met het hoofdkantoor in Nederland en verkoopkantoren in Duitsland, Spanje/Portugal, de Benelux en de Pacific, distribueert het bedrijf haar energieproducten en -systemen in meer dan 70 landen.

Een wereldwijd netwerk van professionele verkoop- en servicepartners zorgt voor uitgebreide ondersteuning in het veld.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics