Johnson & Johnson 6 juli: De essentie van samenwerken met een bedrijf in de gezondheidszorg

0
Op donderdag 6 juli organiseert Johnson & Johnson een dag over samenwerking, in vier Europese steden tegelijk: Amsterdam, Londen, Luik en Milaan. In Amsterdam is het thema in de ochtend: ‘The power of ecosystem collaboration in biotech innovation’. In de middag is het onderwerp: ‘The Essentials of Partnering with a Healthcare Company’.

Het event is primair gericht op (startende) vernieuwers en ondernemers in de life sciences & health (LSH) sector, en stakeholders die hen ondersteunen. Hoe kom je als start-up tot een succesvolle samenwerking met een bedrijf in de gezondheidssector? Die vraag staat centraal op deze dag.

Link magazine april 2023, Thema: Parijs halen: De energietransitie. Vraag een exemplaar op bij de uitgever van Link magazine: uitgever@linkmagazine.nl

Onderwerpen zijn onder meer:

  • Hoe kunt u inzicht krijgen in waar een specifiek bedrijf naar op zoek is en hoe selecteert u strategisch afgestemde bedrijven om naar uit te reiken?
  • Wat zoeken bedrijven in een kans en hoe kunt u uw niet-vertrouwelijke informatie daarop afstemmen?
  • Wat voor soort outreach is geschikt in welk stadium van ontwikkeling van uw product (bijv. dataset)? Hoe bouw en onderhoud je de relatie?
  • Wat kunt u verwachten op het gebied van processtappen van eerste ontmoeting, zorgvuldigheid, term sheet en contractonderhandelingen?
  • Hoe onderhoud je de relatie als de deal eenmaal is getekend?

Kennis delen

Deelnemers krijgen inzichten vanuit het perspectief van Johnson & Johnson, een van de grootste ondernemingen ter wereld in deze sector, met een track record van ruim 650 partnerships in de laatste tien jaar. Vanuit Johnson & Johnson Innovation delen onder meer Tess Korthout (Early Innovation Partner) en Ahmed Mohamed (Senior Director, Early Innovation Partnering) hun kennis op 6 juli. Deelname aan deze dag is gratis.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics