JMBA investeert in nieuwpand en proces.

0

JMBA heeft nu 2 bedrijfspanden in gebruik die met een luchtsluis verbonden zijn. Door gebrek aan ruimte zijn we genoodzaakt om te verhuizen. We hebben in Someren 6000 m2 grond gekocht en daar gaan we een nieuw bedrijfspand op bouwen van 4200 m2. De bouw zal rond augustus starten.

JMBA investeert ook in machines en haar processen. Draaien wordt uitgebreid met een nieuwe 7-assige multitasking machine, een nieuwe Robot zorgt voor 24/7 onbemande productie, voor onderdelen tot 50 Kg. De kunststof afdeling zal met 2 nieuwe machines worden uitgebreid.

Daarnaast staan er ook een aantal nieuwe activiteiten op stapel die we gelijk in het nieuwe pand gaan starten. Denk daarbij aan plaatbewerking lasersnijden/watersnijden en CNC kanten. Glasparelstralen doen we nu al in een kast van 2.5 meter en daarnaast gaan we nu een cabine van 5×5 meter voor grote samenstellingen installeren. Het hele pand is voorzien van 4 onafhankelijke kraanbanen tot 10 Ton per stuk. Met deze uitbreidingen kunnen wij voorlopig weer even uit de voeten.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics