Jan-Cees Santema versterkt Additive Industries team als Sales Director Europe Copy

0

Om invulling te geven aan de ambitie om te groeien naar een top 3 positie in de markt voor 3D metaal printers, heeft Additive Industries automotive veteraan Jan-Cees Santema aangetrokken. Hij wordt toegevoegd aan het Management Team van de Nederlandse fabrikant van 3D metaalprinters voor serie productie. Vanaf 1 juni 2018 is Jan-Cees Santema verantwoordelijk voor verkoop in Europa en het uitbouwen van het commerciële team op het recent betrokken hoofdkantoor in Eindhoven en lokaal in de belangrijkste regionale markten. 

Jan-Cees Santema heeft ruime ervaring opgedaan in de automotive industrie als Managing Director voor de VDL Groep, gericht op productie automatisering en aandrijflijn technieken. Binnen VDL Bus Chassis lag zijn focus in de laatste jaren op de transitie van conventionele dieselmotor toepassingen naar volledige elektrische bedrijfsvoertuigen, zoals e-bussen en e-Trucks. Het gebruik van deze innovatieve en disruptive technologie heeft onder zijn verantwoordelijkheid geleid tot nieuwe mogelijkheden voor VDL  om de automotive activiteiten verder uit te breiden. In dit kader hebben VDL en DAF Trucks afgelopen maand aangekondigd samen te gaan werken inzake de productie en marketing & sales van de volledige elektrische truck. Door deze samenwerking kunnen zowel VDL en DAF versneld groeien binnen de innovatieve ‘’zero emission” markt van personen- en vrachtvervoer. 

Jan-Cees Santema neemt zijn ervaring in internationale marketing & sales en business development mee ter ondersteuning van de snelle groei van Additive Industries. Jan-Cees Santema: ‘’Ik ben trots dat ik toegevoegd wordt aan het team van Additive Industries en mijn passie, ervaring en enthousiasme kan gebruiken in de snel groeiende en innovatieve wereld van Additive Manufacturing. Het is verbazingwekkend om te zien hoe snel Additive Industries vanaf de oprichting tot het moment waar ze nu staan is gegroeid. Ik kijk er naar uit om als teamlid eraan bij te dragen dat Additive Industries de top 3 positie in de markt van de Industriële 3D-metaal printers voor serieproductie bereikt.’’ Daan Kersten, CEO van Additive Industries voegt toe: ‘’we voelen ons vereerd dat we Jan-Cees met al zijn ervaring toe mogen voegen aan ons management team. Met zijn kennis in de automotive industrie en bewezen resultaten in uitbreiding van bedrijven zal jij een substantiële bijdrage leveren aan onze ambiteuze groei’’.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics