Iv-Groep neemt Advin, het ingenieursbureau van Dura Vermeer, over

0
Advies- en ingenieursbureau Iv-Groep heeft overeenstemming bereikt met Dura Vermeer over een voorgenomen overname van ingenieursbureau Advin b.v. Het betreft hier de externe activiteiten van Advin op het gebied van infra installaties, ruimtelijke informatie en verkeerskunde en regionale infrastructuur. Met de overname gaan 55 medewerkers over naar Iv-Groep.
“Advin wordt onderdeel van Iv-Infra, de divisie infrastructuur binnen Iv-Groep. Met de overname van Advin versterken we onze kennis binnen de divisie infrastructuur op het gebied van verkeerskunde, infra installaties en ruimtelijk meten. Daarnaast krijgen we een positie in de regionale infrastructuur binnen de regio Zuid-Nederland. De activiteiten van Iv-Infra en Advin vullen elkaar perfect aan. Een mooie toevoeging aan de huidige diensten van Iv-Infra is bijvoorbeeld de bijzondere 3D-scanauto van Advin. Deze scant al rijdend de omgeving met een uiterst hoog detailniveau en hoge nauwkeurigheid. In een dichtbevolkt land als Nederland is nauwkeurige en betrouwbare ruimtelijke informatie essentieel voor veel projecten die worden uitgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel klanten als medewerkers baat hebben bij deze overname, doordat zij hiermee toegang krijgen tot de gebundelde kennis van Advin én Iv. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de overname de juiste stap is voor beide bedrijven”, aldus Rob van Bodegraven, directeur Iv-Infra.
Iv-Groep en Advin hebben al een lange historie met elkaar en werken sinds 2003 veel samen. Belangen van medewerkers en klanten van Advin zijn met de overname voor de lange termijn gewaarborgd. Voor  Iv-Groep draagt de overname bij aan het verwezenlijken van de groeidoelstellingen.
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics