Iteq start met realisatie van Shop Floor 4.0 met Togetr

0

Theo Tolboom Links op de foto

Na een zorgvuldige selectie en een grondige technologische analyse heeft ITEQ gekozen om de productieafdeling verder te automatiseren door een partnership aan te gaan met Togetr.

Tijdens het selectieproces bleken zowel de visie van Togetr op de fabriek van de toekomst, als het technologische platform waarmee Togetr haar oplossingen realiseert en integreert, doorslaggevend. De Togetr Shop Floor 4.0 ondersteunt zowel de volledige automatisering van de fabriek door slimme integraties met bijvoorbeeld CAD/CAM oplossingen, maar ook nieuwe aansturingsconcepten zoals Quick Response Manufacturing (QRM).

“Snelheid en flexibiliteit zijn de kernbegrippen vandaag de dag,” legt Theo Tolboom uit. “Of het nu gaat om de sterk wisselende klantvraag, toenemende flexibiliteit, steeds kortere levenscycli, veel vernieuwingen of revisies en snelheid in nieuwe ontwikkelingen. Het vraagt allemaal om een effectieve aansturing van de fabriek. ITEQ sluit aan bij de strategische ontwikkelingen van ‘Smart Industry’. Kleine series en enkelstuks zijn kenmerkend voor onze klanten van morgen. Togetr biedt door haar technologie en oplossingen de mogelijkheid om stap voor stap deze innovaties te realiseren.”

Theo Hoogendoorn – Product Management Togetr- voegt hier aan toe: “De robotisering stelt nieuwe eisen aan business applicaties voor de fabriek. Togetr heeft door haar architectuur en oplossingen nieuwe antwoorden op nieuwe vragen van de industrie.”

Togetr is een initiatief van Elevation Concepts BV en Xibis BV. Technologische innovatie, vergaande kennis van industriële en handelsondernemingen, kennis van verschillende bestaande bedrijfssystemen en IT implementatietrajecten zijn gecombineerd tot een sterke formule: Togetr. Togetr biedt een low Code aPaaS platform, gecombineerd met sterke oplossingen voor maak- en handelsbedrijven.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics