It giet oan! Nieuwbouw voor Movacolor aan de A7 in Sneek

0

Movacolor, ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen voor de kunststofverwerkende industrie, gaat nieuw bouwen aan de A7 te Sneek. Naar verwachting neemt het internationale bedrijf in kwartaal drie van 2018 haar intrek in een volledig energieneutraal gebouw aan de A7. Aan de Wolkammerstraat op industrieterrein De Hemmen 3 om precies te zijn. Het 100% duurzaam te bouwen pand wordt onder meer voorzien van zonnepanelen, topkoeling in het hele gebouw, vloerverwarming en warmtepompen. Uiteraard wordt er voorzien in laadstations voor elektrische auto’s.

Op haar huidige locatie aan de Koperslagersstraat op industrieterrein De Hemmen 2 is het bedrijf (met een personeelsbestand dat de 30 inmiddels ruim is gepasseerd) behoorlijk uit haar jasje gegroeid. De nieuwe locatie wordt qua oppervlakte dan ook driemaal groter, voldoende voor de gezonde groei en ontwikkeling die het bedrijf doormaakt.

Algemeen Directeur Gerhard Dersjant is verheugd. “Naast het feit dat ik enorm blij en trots ben met onze nieuwbouw, ben ik ervan overtuigd dat dit ons verder helpt in het nóg meer op de kaart zetten van dit mooie en innovatieve bedrijf. In Sneek en omgeving, maar ook daarbuiten, omdat de afzet van Movacolor producten merendeels buiten onze landsgrenzen plaatsvindt. Mede dankzij onze prettige samenwerking met de Gemeente Súdwest-Fryslân is Sneek vanuit de richting Bolsward volgend jaar een aansprekend gebouw rijker. We kijken er nu al naar uit om onze buitenlandse én Nederlandse gasten in deze nieuwe eyecatcher te mogen ontvangen!”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics