Ires Veerman nieuwe branchemanager NEVAT en FPT-VIMAG

0

Sinds 1 januari is Ires Veerman de nieuwe branchemanager voor NEVAT en FPT-VIMAG. Daarnaast zal Edwin Dekker, bekend van zijn werkzaamheden voor NEVAT, zijn rol uitbreiden met werkzaamheden voor FPT-VIMAG. Volgens de brancheorganisaties kan het vernieuwde team gezamenlijk meer waarde creëren voor de leden van de beide verenigingen.

Ires Veerman zal in de eerste maanden van dit jaar zich vooral bezighouden met de verdere ontwikkeling van TechniShow, het grootste technische b-to-b-event van de Benelux, dat van 12 t/m 15 maart 2024 plaatsheeft in de Utrechtse Jaarbeurs. Daarnaast richt ze zich op het versterken van FPT-VIMAG. ‘Als productietechnologie spelen onze leden al een belangrijke rol in de Nederlandse maakindustrie. Dat komt vooral tot uiting tijdens de TechniShow. Ik wil voor onze leden nog meer waarde toevoegen aan het lidmaatschap van FPT-VIMAG.’

Een van de eerste stappen is de verdere samenwerking met NEVAT, de branchevereniging van de toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie.

Iris Veerman: ‘De leden van NEVAT en FPT-VIMAG vullen elkaar aan. Samenwerking in de keten is belangrijker dan ooit. Dat merken onze leden, maar dat merken ook de klanten van onze leden. Door verbinding te zoeken, kunnen we de verenigingen naar een hoger niveau tillen.’

Veerman werkte hiervoor al bij FPT-VIMAG als projectmanager. Daarvoor was ze project- en fondsmanager bij De Eendracht, een advies- en actiebureau voor mkb-ondernemers & verenigingen. Daar had ze onder andere de Stichting Uitvoeringsregelingen voor het Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf (SAVG) in haar portefeuille.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics