Internationale conferentie Unit4: inspelen op digitale transformatie

0

Voor het eerst nodigt Unit4 klanten wereldwijd uit voor een internationale conferentie. Voorheen vonden deze conferenties plaats per land. Er zijn twee edities plaats van het Unit4 Connect-evenement; op 5 en 6 april komen de Europese klanten en relaties samen in moederland Nederland in Taets in Zaandam en een voor klanten in de VS, van 23 tot en met 27 april in New Orleans. Tijdens Unit4 Connect wordt onder meer klantadviesraden opgericht voor de belangrijkste sectoren waarin het bedrijf actief is.
Het centrale thema tijdens Unit4 Connect is digitale transformatie. Klanten worden tijdens keynote-presentaties en interactieve sessies bijgepraat over hoe ze hierop kunnen inspelen. Deelnemers krijgen de kans om ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen en worden op de hoogte gebracht van de laatste innovaties op het gebied van bedrijfssoftware.
Onder de gastsprekers bevinden zich onder meer Robert Anderson, hoofdanalist van Gartner op het gebied van Business Software; Léo Apotheker, voorloper en veteraan in de technology sector; en Chris Dial, Director ISV’s bij Microsoft voor West-Europa . In New Orleans is ook Erik Qualman te gast, de auteur die voor zijn boek ‘What Happens in Vegas stays on YouTube’ werd genomineerd voor een Pullitzer-prijs. Ook kunnen de deelnemers aansluiten bij sectorspecifieke sessies, de nieuwste innovaties zien en uitproberen, en netwerken met andere gasten uit binnen- en buitenland, experts, partners en executives van Unit4.
Unit4 introduceert tijdens Connect Europa adviesraden geleid door klanten en adviseurs van Unit4 in de sectoren: professionele dienstverlening, onderwijs, publieke sector, non-profit en financial performance management. Deze raden krijgen direct invloed op toekomstige productinnovatie.
Ook worden tijdens Unit4 Connect awards uitgereikt in categorieën: Best in cloud, Business Innovation, Time to Value, Growth Champion en Best for People. De winnaars worden tijdens een ceremonie uitgeroepen en ontvangen een donatie voor een goede doel van hun keuze.
“Met Unit4 Connect willen we onze toewijding laten zien aan dienstverlenende organisaties wereldwijd”, vertelt Martien Merks, Managing Director Benelux van Unit4. “We brengen professionals en deskundigen samen om zo gezamenlijk innovatie in mensgerichte sectoren te realiseren. Ons doel is deelnemers te inspireren.”
Sponsoren van het event zijn onder andere Microsoft en Evry.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics