INNO‐metaal neemt Koridon Industriële Plaatbewerking over

0

Per 16 februari neemt INNO‐metaal uit Eindhoven Koridon Industriële Plaatbewerking uit  Zaandam over. Hiermee komt voor beide partijen een sterk gewenste strategische  samenwerking tot stand. Met deze samenwerking kunnen we verdere groei verwezenlijken  en ontstaat een groep die focus brengt in haar activiteiten. Hierbij was Koridon op zoek naar  een partij die lange termijn continuïteit kan bieden.  Zowel INNO‐metaal als Koridon Industriële Plaatbewerking gaan onder de eigen naam en  onder de huidige eigen directie door.

Samen verder op zoek naar nieuwe kansen

Met veel ambitie en enthousiasme zullen we de samenwerking komende tijd verder vorm  geven. Samen zullen wij onze krachten bundelen, daarmee de markt benaderen en onze al  bestaande relaties nog beter van dienst kunnen zijn.

Anouk Manders: “We zijn blij om samen met Koridon te kunnen gaan werken aan het  verder invullen van onze groei ambitie. We gaan er samen een succes van maken!”

Gertjan van den Hazelkamp: “Koridon is een mooi bedrijf en de perfecte aanvulling voor  INNO. We hebben veel zin om deze samenwerking naar de toekomst verder vorm te geven”.

Ton Koridon: “Na ruim 35 jaar dit geweldige bedrijf mede mogen te helpen opbouwen  hebben wij de partner gevonden die precies bij onze normen en waarden past en met  dezelfde technische drive fantastische producten voor onze gemeenschappelijke‐ en nieuwe  klanten kunnen maken.”

Link magazine editie februari/maart 2023 | jaargang 25 thema: Volle buffers en toch tekorten. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Rob Beltman: “Fijn om deze geweldige partner te hebben gevonden waarmee we  continuïteit aan ons bedrijf en onze mensen geven en gezamenlijk met groot vertrouwen de  uitdagingen van nu en in de toekomst aan kunnen gaan!”

INNO‐metaal & INNO‐assembly is gevestigd in Eindhoven met 140 medewerkers en actief als  toeleverancier in diverse markten met als hoofdmarkt de medische industrie.  INNO  ontwerpt en maakt specialistisch fijn plaat‐ en laswerk en complete modules inclusief  assemblage. INNO is actief als systeem integrator in de wereld van ‘sheet‐metal based  mechatronics’ met een moderne in‐house seriefabricage.

Koridon Industriële Plaatbewerking is gevestigd in Zaandam en is met ongeveer 30  medewerkers in ruim 35 jaar uitgegroeid tot één van de meest moderne toeleveranciers in  de top van de Nederlandse plaatbewerkingsindustrie. Belangrijkste kenmerken van ons  bedrijf zijn onze know‐how, hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en grote mate van  flexibiliteit. Daarnaast worden wij gewaardeerd om het meedenken en terugkoppelen van   oplossingen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.