Industrie in beweging: Hannover Messe verandert mee

0

Een thematische clustering van technologieën, passend bij de veranderende industrie: de Hannover Messe krijgt een nog betere opzet. Al meer dan 70 jaar zijn we gedreven, geïnspireerd en hebben de koers van de industriële transformatie in gang gezet. De Hannover Messe onthult de technologische wereld van morgen. Aan dat uitgangspunt verandert in 2020 niets.

Maar de industrie transformeert – en daarom verandert de Hannover Messe mee. De grenzen tussen de verschillende industrieën en IT zijn steeds diffuser geworden. Om tegemoet te komen aan die vervagende grenzen en de toenemende digitalisering, kiest de Hannover Messe voor een thematische indeling rondom clustertechnologieën als Engineered Parts, Energy Solutions en Digital Ecosystems.

De routing die bezoekers zullen afleggen is daarmee anders dan voorheen. Bezocht men vroeger vooral de hallen die voor hun specifieke sector relevant waren, nu nodigt de opzet van het beursterrein veel meer uit om een thematische rondgang te maken. Het resultaat: ontmoet mensen die u anders niet zou tegenkomen.

Deelnemen
De HANNOVER MESSE geldt als de perfecte marktplaats voor nieuwe contacten en zakelijke leads. Wilt u daar deel van uitmaken? Dat kan vanaf €239,00/m². Tevens bieden wij fair packages aan, waarbij stands turn-key worden opgeleverd. Net als ieder jaar worden er ook diverse Nederlandse paviljoens georganiseerd. Wij werken samen met de initiatiefnemers en brengen u graag met hen in contact.Meer informatie
Hieronder vindt u informatie over de Hannover Messe met ingang van april 2020:– Download brochure Hannover Messe 2020
– Download beursplattegrond Hannover Messe 2020
– Download deelnamevoorwaarden en -prijzen Hannover Messe 2020
– Download informatie fair packages Hannover Messe 2020

Informatie Hannover Messe 2020 >>
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics