Iconics wordt partner van Koning & Hartman voor smart industry-oplossingen

0

Koning & Hartman sluit een samenwerkingsovereenkomst met software ontwikkelaar ICONICS ter aanvulling van het Smart Industry portfolio. De technische kennis en kunde van Koning & Hartman, gecombineerd met de expertise van ICONICS op het gebied van real-time visualisatie, big data, advanced analytics en machine-learning zorgen voor efficiëntere, winstgevende en duurzame automatiseringsoplossingen. Koning & Hartman levert vanaf nu de oplossingen van Iconics in de Benelux als onderdeel van hun Smart Industry oplossingen.

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en leiden tot nieuwe concepten, toepassingen en business modellen. Dit met als uiteindelijk doel innoveren, kosten besparen en daarmee ook concurrentievoordeel behalen. Om die reden speelt Smart Industry bij steeds meer bedrijven een grotere rol. Koning & Hartman biedt oplossingen op basis van bewezen technologieën en is specialist op het gebied van Internet of Things, Smart Industry en slimme koppelingen. Door het slim en real-time koppelen van bestaande systemen profiteren bedrijven van veel meer data en verbanden die voorheen buiten bereik leken. Maar wat kan er allemaal met die data? Welke voordelen biedt het? Koning & Hartman zorgt voor een smart automation oplossing met een duidelijk plan van aanpak en voor meer inzicht en controle over processen.

ICONICS is een onafhankelijke software-ontwikkelaar die gespecialiseerd is in real-time visualisatie, HMI, energiemanagement en foutopsporing en -reductie, productie-intelligentie en een breed pakket aan Analytics-oplossingen die er voor zorgen dat een automatiseringssysteem optimaal werkt. De oplossingen van ICONICS zijn terug te vinden in o.a. automatiseringsoplossingen voor de bouw, olie & gas, energiebedrijven, waterschappen, farmacie, automotive en vele andere industrieën. ICONICS is gespecialiseerd in ontwikkelingen zoals de verwerking van Big Data, Advanced Analytics en Machine Learning.

“Onze samenwerking met Koning & Hartman maakt het mogelijk om oplossingen te leveren voor water, productie, smart energiezuinige gebouwen, olie en gas, en data centers aan opdrachtgevers in de Benelux,” zegt Russ Agrusa, President & CEO van ICONICS. “We zijn verheugd dat Koning & Hartman nu onderdeel uitmaakt van ons Global Partner Program. Gezamenlijk zijn wij in staat om onze klanten te helpen met het verminderen van engineering tijd, verhogen van de productie, verbeteren van de productkwaliteit, en verlagen van energiekosten.”

“Wij zijn erg blij met deze nieuwe partner. Vooral de enorme expertise van ICONICS op het gebied van automation software solutions is een aanvulling op ons smart automation portfolio,” zegt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman. “Als technologiebedrijf zien we een toenemende vraag naar slimme industriële oplossingen die zorgen voor innovatie, verbeteringen in productkwaliteit, een hogere efficiëntie en kostenvermindering. Met de toevoeging van ICONICS’ software oplossingen kunnen wij hier een belangrijke rol in spelen en onze klanten hierin begeleiden. Met onze Smart Industry oplossingen beloven we onder andere meer controle en inzicht in data van alle systemen en apparaten. Uiteindelijk resulteert dit in betere analytics en gefundeerde beslissingen.”

 

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics