Holland Hydraulics wordt Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth

0

Holland Hydraulics is sinds eind vorige week Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth. De benoeming volgt op het certificeringstraject dat de specialist in hydrauliek het afgelopen jaar met Rexroth heeft doorlopen. Dit certificeringstraject bestaat uit verschillende fasen van voorselectie tot evaluatie en implementatie, waarbij elke fase geauditeerd wordt door Rexroth. In enkele maanden heeft Holland Hydraulics alle fasen succesvol doorlopen en is het certificaat op 8 januari 2021 uitgereikt en door beide partijen ondertekend.

Deze certificering garandeert de klant dat Holland Hydraulics de vertrouwde kwaliteit van Rexroth levert. Bovendien kan Holland Hydraulics met haar kennis en kunde, en met de voorraad van originele spare parts, snel en vakkundig service, reparatie en revisie uitvoeren. Met deze certificering bekleedt het bedrijf nu een ‘unieke positie’ in Twente, Oost IJsselland en Oost Gelderland.
‘Met een focus op het leveren van een hoge kwaliteit, het bieden van efficiënte, klantvriendelijke oplossingen en het streven naar continuïteit, sluiten de kernwaarden en werkwijze van Rexroth goed aan op die van Holland Hydraulics’, alduss persinformatie van de onderneming. Holland Hydraulics is ‘trots’ op deze uitbreiding van het servicepakket en het bedrijf kijkt ‘met vertrouwen’ uit naar een goede samenwerking met Rexroth als Certified Excellence Service Partner.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics