Hoe innovatief zijn Nederlandse bedrijven?

0

Hoe innovatief zijn Nederlandse bedrijven? En hoe gaan zij om met actuele thema’s zoals de Brexit en de energietransitie? Om deze vragen te beantwoorden voert het Amsterdam Centre for Business Innovation jaarlijks met medewerking van Link magazineDe Nederlandse Innovatie Monitor uit. Dit onderzoek biedt elk jaar unieke inzichten in het innovatievermogen van Nederlandse bedrijven. 

Als lezer van Link Magazine behoort u tot de kerndoelgroep van de Nederlandse Innovatie Monitor. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek.

Wat levert deelname u op?

  • Een op maat geschreven managementrapportage waarmee u inzicht krijgt in het innoverend vermogen van uw eigen organisatie en deze kunt vergelijken met het gemiddelde van uw sector.
  • Kans op de Nederlandse Innovatie Prijs 2019, die wordt uitgereikt in het AVROTROS televisieprogramma De Wereld van Morgen op NPO1 (26 juni 2019).
  • Onder de deelnemers worden 35 exemplaren van het boek ‘Innovatie Jij.nu (Management Impact, 2019)’ t.w.v. 32,50 euro verloot.

Hoe doe ik mee?

U start de vragenlijst door op deze link te klikken

U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 28 april.

In totaal kost het invullen van de vragenlijst u niet meer 15 minuten.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contact

SEO Economisch Onderzoek voert namens het Amsterdam Centre for Business Innovation de monitor uit. Voor de resultaten van de monitor 2018 of voor andere vragen heeft, kunt u contact opnemen met SEO Economisch Onderzoek via innovatiemonitor-ABS@uva.nlof tijdens werkdagen van 09.00 tot 16.00 via 020-5251630.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Mede namens het onderzoeksteam van de Nederlandse Innovatie Monitor,

Prof. dr. Henk W. Volberda


Amsterdam Centre for Business Innovation

innovatiemonitor-ABS@uva.nl

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.