Hoe innovatief of duurzaam is uw organisatie? Link Magazine nodigt u uit deel te nemen aan Nederlandse Innovatie Monitor

0

Hoe innovatief zijn Nederlandse organisaties? Hoe geven zij vorm aan hun ambities? En welke belemmeringen ervaren zij daarbij? Om deze en andere vragen te beantwoorden voert het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam jaarlijks de Nederlandse Innovatie Monitor uit. In de monitor beantwoorden leidinggevenden en bestuurders vragen over innovatie, digitalisering, duurzaamheid en ondernemerschap. In het kader van onderzoek voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is er dit jaar extra aandacht voor het Nederlandse vestigings- en ondernemingsklimaat.

Link magazine editie februari/maart 2023 | jaargang 25 thema: Volle buffers en toch tekorten. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Lezers van Link Magazine worden uitgenodigd om dit jaar deel te nemen aan het onderzoek.

Wat levert deelname op?

  • Een op maat gemaakte managementrapportage waarmee een deelnemer inzicht krijgt in het innoverend vermogen van de eigen organisatie en hoe deze zich verhoudt tot het gemiddelde van de sector.
  • Kans op de Nederlandse Innovatie Prijs 2023 s.m. AVROTROS (zie winnaar 2022).
  • Deelnemers kunnen hun stem laten horen over actuele ondernemerschapsthema’s.

Hoe kan deelgenomen worden?

De vragenlijst is te openen via de volgende link: www.seo.nl/innovatiemonitor

De vragenlijst kan ingevuld worden tot en met zondag 11 juni 2023. Het invullen van de vragenlijst vergt ongeveer 10 à 15 minuten. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

SEO Economisch Onderzoek voert namens het Amsterdam Centre for Business Innovation de Monitor uit. Het onderzoeksteam onder leiding van prof. dr. Henk Volberda is voor vragen bereikbaar via innovatiemonitor-ABS@seo.nl of tijdens werkdagen van 09.00 tot 16.00 via 020-3991255.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.