Hoe innovatief en duurzaam is uw bedrijf? Link-lezers worden uitgenodigd deel te nemen aan Nederlandse Innovatie Monitor

0

Hoe innovatief zijn Nederlandse organisaties? Hoe geven zij vorm aan hun duurzaamheidsambities? En wat vindt het bedrijfsleven nu eigenlijk van het vestigingsklimaat in Nederland? Om deze en andere vragen te beantwoorden voert het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam jaarlijks de Nederlandse Innovatie Monitor uit. In de monitor ondervragen wij leidinggevenden en bestuurders over onderwerpen zoals innovatie, digitalisering, duurzaamheid en de toekomstige plannen van ondernemend Nederland. Het onderzoek biedt zo een unieke blik op het Nederlandse innovatielandschap.

Ook de lezers van Link Magazine worden uitgenodigd deel te nemen aan dit onderzoek.

Link magazine editie februari 2022 thema Supply-security, dealen met het (volgende) opzweepeffect. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

 Wat levert deelname op?

  • Een op maat gemaakte managementrapportage waarmee de deelnemer inzicht krijgt in het innoverend vermogen van de eigen organisatie en deze kunt vergelijken met het gemiddelde van uw sector.
  • Kans op de Nederlandse Innovatie Prijs 2022 i.s.m. AVROTROS (zie winnaar 2021).
  • Onder de deelnemers worden 35 exemplaren van het boek ‘De Winst van Purpose’ verloot.

 Hoe kan worden deelgenomen?

2019 was VDL Group winnaar en in 2020 was Protix winnaar

De vragenlijst start door op onderstaande link te klikken:

 https://www.seosurvey.nl/enquete/open/login.html

De vragenlijst kan ingevuld worden tot en met zondag 8 mei 2022. Het invullen  vergt ongeveer 10 à 15 minuten. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contact

SEO Economisch Onderzoek voert namens het Amsterdam Centre for Business Innovation de Monitor uit. Het onderzoeksteam van de Nederlandse Innovatie Monitor staat onder leiding van Prof. dr. Henk W. Volberda.  Voor vragen: innovatiemonitor-ABS@seo.nl of tijdens werkdagen van 09.00 tot 16.00 via 020-5251630.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics