HIGH5 Uitnodiging Circulaire Economie 26 augustus

0

Voor de vijfde keer op rij, organiseert de Technische Universiteit Eindhoven speciaal voor het innovatieve MKB een 5-tal lezingen onder de naam HIGH5. Wij nodigen u hierbij van harte uit voor de eerste lezing in de reeks op maandag 26 augustus a.s. met als onderwerp Circulaire Economie.

Prof.Dr.Ir. Harry Lintsen trapt af met een verhandeling over de opbouw van de circulaire economie en de kansen die daaruit voortkomen voor de Nederlandse markt. Naast ideële motieven, speelt ook de internationale politiek een rol bij het stimuleren van circulaire economie. Tot slot plaatst Lintsen de ontwikkeling van de circulaire economie in een historisch perspectief. Meer inhoudelijke informatie over de lezing vindt u hier.

Aansluitend zal Tonnis Hooghoudt, algemeen directeur van Ioniqa, het thema benaderen vanuit een commercieel oogpunt. Ioniqa is een clean-tech spinoff van de TU/e en heeft technologie ontwikkeld om PET-plastic te recyclen. Met deze technologie loopt Ioniqa internationaal voorop in ontwikkeling. Hooghoudt heeft met Ioniqa al veel prijzen gewonnen op het gebied van innovatie en werkt o.a. samen met The Coca-Cola Company.

Deze lezing vindt plaats in het Multimediapaviljoen op de TU/e Campus, Horsten 1 in Eindhoven. Inloop vanaf 15.45 uur, start om 16.00 uur. Na afloop, rond 17.30 uur, bent u welkom bij de netwerkborrel.

Wij verzoeken u om u vooraf aan te melden. De capaciteit van de zaal is beperkt, plaatsen worden toegewezen op volgorde van binnenkomst.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics