High Tech power frequentieregelaarsPOWER FREQUENTIEREGELAARS

0

Nidec Netherlands B.V. is de Nederlandse vertegenwoordiging van het merk Control Techniques en biedt aandrijfoplossingen voor al uw High Power applicaties.

Als het gaat over frequentieregelaars met high power dan bedoelen we frequentieregelaars in de range van 132 kW tot en met 2,8 MW. Control Techniques heeft voor deze toepassingen verschillende compacte, luchtgekoelde frequentieregelaars op voorraad in Sliedrecht. Zo is er een product kunt u ontzorgd worden als deze in het DFS concept wordt uitgevoerd.

Unidrive M700

De Unidrive M frequentieregelaar (0,25 kW– 2,8 MW) is een multifunctionele regelaar. De Unidrive M biedt betere en hogere prestaties van uw machine en een flexibel ontwerp door de geavanceerde regelstrategie die geschikt is voor standaard draaistroom-, -permanentmagneet-, servo- en lineairmotoren voor zowel Open Loop als Closed Loop.

Naast het gebruiksklare DFS concept zijn er ook losse vermogens modules van de M700 klasse beschikbaar. Met deze universele frequentieregelaars kan een volledig eigen systeem worden geconfigureerd en samengebouwd in een schakelpaneel naar keuze. In totaal kunnen 10 frequentieregelaars/vermogensmodules worden gekoppeld waarbij deze zich naar de motor toe gedragen als één frequentieregelaar. Het zeer brede spanningsbereik maakt deze high power regelaars inzetbaar in vele toepassingen en in vele regio’s wereldwijd met afwijkende spanningen ten opzichte van hetgeen in Nederland gebruikelijk is.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics